dün akşam fenerde kfl s2000 i gördüm yanımızdan sıka sıka geçti
Printable View
dün akşam fenerde kfl s2000 i gördüm yanımızdan sıka sıka geçti
yogiyi gördüm,eleman efsaneydi trakya şiveli karadenizli:D
hahahah:D adam trakyalı bence:)
bencede kolpa yapıyor karadenizliyim diye:D
34 T app plakalı komple ön cam dahil zifiri kırmızı dizel bir polo şaşmaz tarafında dolanıyordu kesin bizden biri :hehe: kim o? :D:D:D :hehe:
Perşembe günü İstinye Parktaydım.. Yukarıda vale'de 34 PSL plaka bir audi r8 vardı.
O nasıl sapık bir egsozdu öyle :D Bildiğin kaslı amerikan sesi çıkıyordu arabadan..
34 Gyk Görüldü Yenibosnaa Metrobüsteydim slm veremedim :D
Dün akşam 8 gibi selamiçeşmede Gur86 plaka c63 görüldü :)
8.20'dede fulyada jap01 plaka type-r gidiyordu..Tam dürümcünün önünde gazladı iyi oldu :D
Susurluk izmir arasi ua plakali beyaz komple kitli leon bizdenmi bilmiorum,akhisardan sonrada fena bi german style beyaZ golf gordum 34 plakaydi ama ben cok suratliydim,tam plaka alamadim ,adama uzuldm yol bozuktu 50 yle filan gidiordu sanirim..
Dün gece eğer yalnış görmediysem 58 plakalı Beyaz Polo GTI Kumburgaz TEM de servis şeridin de bekliyodu...Site üyesi sanırım
34 vb 8344 serhat abinin 106 yı gordum beşiktaşta yatıyodu masallah cok guzel duruyo:icon_tup:
aksam bi kaç arkadaşla görüşüldü. rudvan , fatih(yasaklıharfler), Frid, Kubilayy,Aykut106,Ramo35 ygttrn bi kaç arkadaş daha vardı ama kim kimdir çözemedik :)
Elpadre-Thollga-Dragger-Ramosi bi kaç kişi daha vardı ama uykuluyum hala aklıma gelmiyo:D
kumburgazda tolga köken tunç mete :)
benim eski Corsa'nın fotoğrafı geldi az önce cepten :D Zeytinburnu civarında görülmüş sanırım
Yine biraz önce GUN Leon'u gördüm :D