selam,
bum 86 benım.... yani sizden :)
Printable View
çalısırım burak ya :) varsa pazarları ihtiyac aypsn :D şahinden gelmeyiz minibüsde acemilik cekmeyiz :D ama iveco falan sa sürmem magiruscuyuz ve megiuarscyz :D :D
bu arada dün 170kmyi devirdim sanrım
okmeydanı - b.evler-acıbadem-üsküdardan-yoros kalesi ve dönüşü aynı şekilde :D
helal topraam :p :D :hehe:
sırf yeni kasa m2010 ve karsan j10 tipsizliğinden orj. aracı geçen hafta komple 7 günde güzelcne topladım
komple tavan dahil koyu krem boya
kırmızı kadife koltuk ve yan döşemeler
kent otobüs direksiyonu ve sport aynalar
sultan otobüs jantları
he bide krem rengi ahşap boyama para kasası :hehe:
makine varsa resimlerini çekelim bi gün :p
ama dip basmak lazım :D
yarından itibaren yıldıztabya-g.o.p-topkapı güzergahındayım 4 gün
kaleiçi-edirnekapı rampasında basar veya sıkıştırırsam dakikaya yetişiyorumdur şehitlik-metrobüs durağı için
şimdiden kusura bamya :D :D
bi ara bir iki foto bekliyorum :)
SS'i gören yok mu ya TEG varken her Allah'ın günü biri yazıyordu:D
bende nişanlım orda oldugundan haftada en az 1 ordayım :) arabayıda winnerwild mı ne vardı tavukcu ordaydım gördüğümde karşı sokağa girdiniz little ceasersın alt sokağı olıo sanrım :D peşinizede beyaz bi ferrari geldi ama trafikden giremedi :D
denk gelirsem durdurum bordo laguna var bendede.
34 ERT 01 plakalı siyah leon cupra görüldü dün bursadan dönüşte gölcükten izmite kadar kapışarak geldik
AF ve TZ Corsa'yı gördüm :)
engean plakası m1818 di :D bu arada burak öyle sıkıstırma v.s. yapma şahinden kardeşiz :D sellektör korna v.b. raızıyım :D
34 m 1818 eski nickimdi zaten plakanın sonu :)
şahsi olarak algılama serkan 6 dakikada topkapıdan metrobüs-şehitliğe geçmem lazım :hehe: :D :D
şaka bi yana aracın benim rahmetli meganın eski rengiydi (ttye üye olmadan önceki) oradan tanırım tanırsam
bakınca çok güzel renk
sedefli kızıl kahveydi dimi