Arabayı bıraktım denemelik m3 arıyodum :D
Printable View
kırmızı bbsli poloyu gördüm bahçenin önünde az ilerde bob' corsayı gördüm emre peşekersoy eser ayvaz crc garage ramazan daha vv2001 onur daha bir sürü adam :D
Dün maslak sanayide YGZ Typer - Ottoman Typer - Dr.Ecu Scirocco ,
Yeşilköyde MAF10 s2000 ve SNR46 plaka sarı 106gti görüldü. 106gti'ın şöförü alkollüydü sanırım aracı bağlıyordu polis tek elindede cep telefonu şöförü videoya çekiyordu :D
Dün gece kumburgaz hareketliydi :)
az önce küçük çamlıca bilfen önünden geçen BUM s2000 görüldü maşallah diyorum tek kelime:)
biri allah rızası için nolur gitsin garajda yatan arabamı görsün benim adıma ya daha 60 gün var onu görmeme :D
dün emirganda ciddi anlamda bayandan fn2 gördüm gri s plaka :) cok güzeldi griside fotoladım arabayı park halindeyken atarım birazdan :D
anahtar balkona açılan kapıdan içeri girince hemen masanın yanında :D techturkey anahtarlığı ve remove before flight anahtarlığı takılı halde duruyor :D
dün gece Avcı Suat abi, DoğukanB, AhmetKadir, Rol vtec Kerem, Turbo vtec ramazan, Turbo fd2 görüldü gazlandı :)
Dün akşam sanırım romeo_er2 nickli üyeye ait puntoyu gördüm. a4 kapısından çıkıp çamlık siteside doğru döndü :)