Hayır ben değildim.Plakalıklarım orjinal yerinde:D
Printable View
Alsancakta dün 35 CUK plaka gördüm , çeşme otobanında devamlı görüyorum birilerini ama plaka hafızam çok zayıf :(
34 JET 94 Unkapanı civarın görüldü otobüsten bagırdım ama duymadı :)
Driftteki AE86'yı gördüm 34 Z plaka olan yatıodu meğerse yakınımdaymış..
Geçen hafta fethiye ölüdenizde bir otelin otoparkında gmg garajın maviye kapladığı audi a5'i gördüm.gmg garajınki işçilik değil el emeği,sanat olmuş.
Çamurlukları aceleyle şişirilmiş ve siyaha sprey ile boyanmış kırmızı bir AE86 gördüm. Forumdan birilerinindi galiba. Merter'de.
arkadaslar beyaz bı vti gördüm bayrampaşada dukkanımın önunden gectı ya persembe yada carsamba gunu olması lazım yenı boyanıyodu galıba arka tampon falan söküktü sıtedenmıdır acaba merak ettım ?
Park caddesınde Ertuğ u gordum slm verdım :)
bu aralar Rturbo arıf gozukmuyor acaba ne ısler cvırıyor yıne :D
istanbul hisarüstünde bir rx8 gördüm egzozdan mavi alevler atıyordu yan falan çok sert gidiyordu :D
dün gece panorada siyah 06plaka ferrari ve beyaz rx8 + olarak siyah bi araba daha vardı f1 tarzında bişeydi
bide siyah bertone var gazlayıp duruyo caf çuf
dün bir beyaz sirocco gördüm plaka aklımda değiltam kuşdilinde altına 10 lt pet şişeyi almış geliyordu :D biraz süpürge yardımı ile hallettik yolladık siteden dir heralde...
ae86 gördüm güngörende :D dirft aracıydı z plaka arabayı güzel açmslar maşallah iyi bişi cıkıcak sanrm
güngören cıkısındada ezn s2000 görüldü :)
Caddede dün aksam kırmızı rx7 gördüm.Sanırım türkiyede tek 34 FB 41..?? Unuttum plakasını.Araçta gördüğüm kadarla hks egsoz vardı. Çok güzel gidiyodu sesine kurban :(