yaylada basik bir kango gordum birkac tanede rocco, selamlasamadik
Printable View
yaylada basik bir kango gordum birkac tanede rocco, selamlasamadik
yaylada basık kangooyu bende gördum bugun.. bide ENGEAN olması lazım florya sanayının arka sokağında yatıodu.. Tunrefaruq'ada koca arabayı görmüo hop şit pişt diyerek selam verebildik kornamızı duymadı :D aşıkmıdır nedır:D
beylikdüzünde sanayi sitesi içerisinde tapa gaz yapan 06 yrg plakalı modelini tam anlayamadıgım ae86 sedan diyebılcegım araç kimdir ?:D :D
eskiden serencebeyindi sonrasında sanrım istanbulgaragedaydı yanlıs hatırlamıyorsam
aksam 6 gibi ikitellide sıyah german style kamber king bı eg kasa civic gördüm plakasını tam göremedım. sıteden mıdır?
Bugun galeriada vmf scirocco gordum kimin bilmiyrum ama yilan gibiydi birde floryada mtu rocco gordum mavi renk basikligi falan ck hostu
34 kry 03 s2000 görüldü beşiktaş..
rıdvan ve ömer pampalar :D
34 slr 21 kirmzi rocco bilen vAr mi kimdr arkdslar
Simdi birici kopru cikisina mecidiyekoye dogru otomatik vites bi supra skmaya yeltendi ama olmadi (: ses guzeldi (:
Kavacik'ta bi Type-R 2 gecedir 1-1.5 yapiyor, 2'de tam oturmadi gitti :D Sesi de iyi aslinda, taniyan varsa 2'yi de uzun uzun bassin yav :D
Az once ustumuze cikiyordu annem babam arabada ustelik ama annemden babamdan yeterli bedduayi ve kufuru yedi kulaklari cinlamistir zten sofor koltgunda babm degilde ben olsadim bi fren sakasi yapicktmda neyse :)
Hmm ben 1 saat oldu geldim ayrıldıktan sonra oldu galiba..Siz kusurabakmayın haklısınız tabi çok yanlış yapmış..Ben özürdilerim onun yerine olucak iş değil
SUS s2k haramidere rampasinda goruldu