valla ben o kadar konuya yazdım gelenler egzosları bağırtmasınlar diye ama kimse ipledi böyle olucağı belliydi allahtan kimsenin arabası bağlandı herkes ceza ile yırttı sorunsuz günü bitirdik :)
Printable View
herkesi, gördümde buluşma yapıyoruz herkes egsoz bağırttırıo bahçelievleri karakolunun tam önünde helal olsn nasıl bi anlayışınız var .. polisler bile t..k geçti :D resim çekilcez abi diorz karkolun önünde çekilin face koyarsınız dedi :D o öttürenler rahat rahat gitti olan bize oldu a...
bıraktılar mı aracları ?
valla o civarda oturanlar sabırlıymış
ben orda oturuyo olsam 50kere arardım polisi
azız hersey bu gurayın basının altından cıktı gazladı kac kere sora bıde arabayı ara sokaga cekıyo anlamasınlar dıye :)
valla yasinim bu gry varya :) scirocco :) sonrada arabayı saklıyor ah güray ah :)
o değilde en çok üzüldüğüm nokta hiç suçu olmadan ceza yiyenler oldu sokakta adamlar abalarını parketmişler sohbet ediyorlar polis geldi onların ruhsatlarını aldı karakola götürdü hepsine 62 tl yazdı trafikte riskli araç kullanmaktan adamların aracı park halindeydi :(
Herkes acıbademde gördüm :D
Bravo sercan sercan abiyi ve GKR 71'i gördüm acıbadem ışıklardan yukarı devam etti.
Sonra KFL 93 ve laguna blue s2K ve CAS 20'yi arka arkaya sarayardı caddesi ile acıbadem caddesinin kesişiminde ışıklarda gördüm.Hatta çiçekçi felan geldi yanlarına..Işıklardan sonra hafiften bir resital yaşattılar.
Sonra 34 JAD 41 type-r'ı gördüm.Badem tat pastanesinin ordan çıktı.Hava kararınca bir daha gördüm otobüs durağını önünde duruyordu.Hatta jad'ın sahibi ile aramızda 1 metre yoktu :) :D
Bugün gözlerime şölen oldu :D
Galiba OPC nin patırdamalarını duydum ama emin değilim:D