Biz 4 tane 106 takılırken geldi biraz muhabbet ettik gitti :)
Printable View
oğuzhan bahçelievlerde görülmüştür.
cumartesi sabah anılı gördüm :) sonra pazar enez dönüşünde tekirdağ içinde bi konvoy vardı bayraklarla muhtemelen şehitlere saygı tarzında bi konvoydu en başında kırmızı civic vardı sanrım oda -Murat- dı.(bu arada nasıl kovoysa millet birbirinin üstünden atlayacak gibi gazlıyordu) Aksam kartaldan dönerken Jap typer'ı gördüm uzun bi süre arkalarından gittim cok güzeldi maşallah...
jap 01 i gördüm darphanenın orda 9.30 gıbı masallah güzel ses vardı kulaklarımın pası silindi :D
zeytınburnunda jad typer
Bf plaka kırmızı sı sıtedenmı.
bu sabah T plaka vtec 2 yi gördüm , muhtemelen oda beni görmüştür :)
bob 77 ' de yeşilköydeydi park halinde.
Bob corsa bakirkoydeydi orta yasli bir amca kullaniyordu galiba tam goremedm :)
biraz önce Yeşil Hacı Muroo ile TUNÇ geçti sahilden yeşilköy yönüne doğru :) maşallahlık
Dun gece 3.caddede ER 306,bugun 2 defa dukkanda BAR(MOR) vti goruldu
VA_VTI Ramazan abiyle karsilastik Acibadem caddesinde, Mini'si pek guzeldi masallah :D
tunç valla ben 2*3 sayfa geride yine yazmstım bi yeşil 124 geçt cok güzeldi içindekide ne alakaysa tunca benziyo diye :D tarık sanrım foto koydu senin oldugunu.
124ün bugunda güzelce parlamıstı gözüme çarptın geçerken :D kolda dısarda nostalji spec geçiyordun cok güzelmiş bide yakından görmek isterim
kanka görüşürdük önceden kumburgaz olurdu iftar olurdu şimdi hiç bir şey yok bu sene sakin gecti
bu gece vatan caddesın 59 plaka şirokko ıle fd6 beyaz cıvıc bıraz yapıstırdılar, arkalarında focusla gıdıp bıraz ızledım, ikisinide masallahı wardı eger sıteden ise'ler..
Serkan'ı gördüm :)
Jop Tayyar mami abi öz bir suru kisi yolda ef kasa bayaz hb civic güzeldi slmlastik :)
İdealtepe de RED 11 plakali kirmizi Z4 gordum. Masallah paril paril parliyodu..