berkayı gördüm e30un maşallahı var yanlama sahnesi gif olarak gözümü kapattıgımda gözümün önüne geliyor :D maşallah cok beğendim
Printable View
berkayı gördüm e30un maşallahı var yanlama sahnesi gif olarak gözümü kapattıgımda gözümün önüne geliyor :D maşallah cok beğendim
saol abi cok tesekkürler dahada yanlanırdıda orda 307 li gaza geldi o olmasaydı daha gideri vardı yoksa:D
3 gündür ankaranın her yerinde karşımıza sarı megane cabrio çıkıyor 35 dku 90 plakalı gün içinde en az 5 kez görüyoruz en olmadık yerlerde :hehe: forumdan birisi mi
gecn gun mahmutbey de fıstık yeşili-fosforlu yesıl tarzı s 2000 goruldu bılen warmı bu aracı ?
Day Day: Ozan ZR_CZT'yi Gördüm :)
Fk 2099 clio ahmet aßi
AD plaka kırmızı evo bakırköy town center onunde park halındeydı tam ben geldıgımde gıttı
gündüzleri marinaya gidierken serkanın lagunayı goruyorum dunya goz un arkada park halindeiken :)
Sbah sabah izmir aydin otobaninda roll yapan krmizi 8l S3 ve turuncu megane rs kimse yazsin yemin ederim korktm bizim araba sallandi :D
emre şener her zamanki gibi. yeşilköyde kim warsa görüyorum :)
emre sener tavla oynarken rahatsız edildi :) y.köy
yavuz abi ve özgürle tanışıldı. memnun olundu :D
bide burdan mıdır bilmiyorum ama AF plaka siyah corsa gördüm eyüp tansaş bayırında
selinle tuna abiyi gördüm :)