herkese gecmış olsun ama biz kalabalık oldu işi olmayan real e gelsın dedık takmadı kımse bız yıgıtle gıttık baktık gelen eden yok bı dbs ıle tur atalım ugrayalım dedık aıle kufur falan da etmedı bu arada sıkıntı yok ;)
Printable View
herkese gecmış olsun ama biz kalabalık oldu işi olmayan real e gelsın dedık takmadı kımse bız yıgıtle gıttık baktık gelen eden yok bı dbs ıle tur atalım ugrayalım dedık aıle kufur falan da etmedı bu arada sıkıntı yok ;)
dün gece ıspartakule cıkısında 5-6 arac gördüm ama plakalrını falan göremedm..beyaz is bide 307 mavi gözüme carptı..
hadı yaaa :D:D bende mahmutbey yönüne gidiyordum yoksa yanınıza gelirdim
İncirlide Ek plaka Emrenin OPC yi gördüm sonra Topkapıda Sarı Jantlı Fn2 Type R 'ı gördüm bostancıdada Tigra Jantlı Gri Sedan ies 'i gördüm bugünlük yeter bu kadar.
bir sürü adam gördüm hepsi bağlanmış elinde sarı kağıtlar 7 gün izinli...
geçmiş olsun o arkadaşlara...
İçinemi doğdu la? Demekki gelmesek bizde yiyecektik. Film bile yok ama adamlar
yoktan yere kesmişler tuttuklarına.
Neyse geçmiş olsun tüm arkadaşlara.. Kaput bagaj demolarınız iyi oldu ama en güzel Ahmet'in orada Gökhan'ın RS'e yaptığım oldu :D ısınma turları bunlar arabalarımız çok güzel olacak :D:D
Not: Aziz araban yol tutuyor kardeşim :D
Iyi ki erken çıkmışım ya :) 1 hafta içinde 2 kere ceza yemek koyardı yoksa :D
ER 741 bordo 306 gtı cadde de kaldırımın üstünde duruyordu..
ben kaçtım agaa durmadım :D dur dur diyo sağ çek diyo nerdee hacıı abi gitti :D
bi srü kişiyi gördük buluşmada
akşamleyin jfknın caddesinde gry 85 scirocco ile selamlaştık maşallah çok iyi duruyor :)
bugün buluşmada çok güzel arabalar gördüm. saymakla bitmez :) hepsine maşallah diyorum ;)