21:10 civarında ümraniye küçüksu cd. dey 53 siyah s2k görüldü sakin ilerliyodu :)
Printable View
21:10 civarında ümraniye küçüksu cd. dey 53 siyah s2k görüldü sakin ilerliyodu :)
ZA Bugeye sti yesilyurt carsida yatiyodu :)
34 BOB 77 Maslakta Görüldü 10.30 11 gibi yürüyordum slm veremedim :D
crc garage ramazan yunus kg onur k juf 106 vv 2001 onur yusuf zm 106
ve merter mc bayabi hareketliydi :icon_tup: jet plaka corsa gördm b.köyde
mavi vl plaka bi audi gördüm tanıdık gibi geldi ama uyanamadım =)
Aynen mc canlıydı bende geçerken gördüm şimdi
Önerim, sakın bugün ataşehir shell'e uğramayın. Polisler karakol kurmuş içerde de baya araba vardı. Selam veremedim, kusuruma bakmasınlar gören olduysa
bugun trafıkde gormedım fakat kendı aracımı satılırken gordum ılk emektarımızdı aılemızın en eskı uyelerınden ılanıyla karsılasdım cocuklugum onun usdunde onu temızlemek ve pasta atmakla gecmısdı satalı 5 ay 20 gun oldu hıc aklıma gelmedı ılanlara helekı sahın ılanlarına bakıcam bır anda bakdım ve ılk sırada gordum duygulandım :( herseyı ben takmısdım kendı ellerımle alan sadece panzuru degısdırmıs ve egzoz takmıs keske degısıklıkler olucak tabıkı satmasaydım kapalı garajda kalsaydı dıye ıc gecırdım keskede hep oyle orjınal kalsaydı
Tofaş Şahin S 1998 Model 12.422 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 57918114
ben buraya emre şener yazıyorum o devamını getirsin :D
34 shu 78 di sanirim corolla yesilowa da bizim arka sokakta park halinde goruldu
bugün evin önünden geçen
96da minibüsü almak için sattığımız ticari taksimiz tdj31 i gördüm balkonda otururken
tuhaf oldum
bebekliğim geçmişti o plakayla 10 yaşına kadar
selim bayrak :)
Selman abinin eg görüldü nalçacıda.
34 lg 5xx clio rs siteden ise onu gördüm :D
saat 8.30 gibi Halkalı atakent 3. etapta CUM corsayı gördüm yürüyordum el kol yaptım ama görmedi :)
uc subaru ile 06 dd gc8 sanırım ceco oluyor hadımköy gişelerde görüldü.
TT uyesi falan degil ama canli olarak "11 Megane cc gordum siyah renk; cok begendim. gosterisli ve kaliteli duruyordu.