Olm sen benimi takip ediyon lan bi git hadi gitt senlemi uğraşacam. Sanki uçmuş gitmiş gibi yazıyorsun bide 2 boy açtın anca.
Printable View
kanka sana bide gözlük almak şart oldu :hehe: kaç 2 boy koptum gittim yanından utanmazzzz
bir sürü kendini ferrari sanan transporter gördüm eve giderken kulak çınlattım :D
aksam 7 gibi 18 jantlı megane 3 gördüm başakşehir 5.etapta....başakşehirde birde süreklı gördüğüm gri mini var ama siteden mı bilmiyorum
jet 94 corsa sportu gördüm altunizadede yunus ordusu geçti yanından herhalde bizden biri
Ak vti fuat ve fjk vti caneri gördüm
olm forsun sahibi bana öyle birşey demedi nerenden uyduruyorsun :) cila buluşmasını yapmam tamamen benim elimde sadece adam gibi adamlar gelsin dedi bazı arkadaşlar işin bokunu çıkarıyor adamlara dedik egzosları bağırtmayın diye kıçımızı yırttık ne oldu sonrasını gördünüz forsu etkiliyen birşey olmaz bir tel biz bütün işimizi çözdük :) sıkıntı yok otoparkın arkası sağlam :) sadece dedi birdahakine çağırıcağın adamları iyi seç onada birşey diyemedim haklıydı çünkü zaten birdaha olmıycak adam gibi adamları tel çağırıcam sessizce adam gibi yapıcaz ciilamızı kalabalığa gerek yok
kumburgaz tarafında bi turuncu s2000 gordum bızdendı heralde gazlıyodu:)
saat 10:30 gibi yıldız parkının orda sonu 777 olan füme s2000 i gördüm yardıra yardıra gidiyodu maşallah çok tatlı duruyor aracı.
akşam üzeri arka kanadı kuzu çevirme boyutlarında olan siyah kirli :D bir s2k geçti sıkaraktan.Sanırsam 7 civarındada uzaktan görkem abinin arabayı gördüm.Acıbademde ışıklara gidiyordu.(o muydu emin değilim)