tırtıklı vericem sana hahahha :D
Printable View
yiğit jet corsa-samet tz corsa-jet corsa bilal
geçen inceyi tunca nasıl verdim :D
TTE s3 ü gördüm mesa da :)
ömercik :D
sen mıydın dglmıydın kanka bılmıyorum ama gcn ben astrayı bahcelıevlerde gordum bı kenarda kuzu kuzu yatıodu ama nerde hatırlamıyorum :D
son gunlerde cio kullanıo astrayı :D
malii e5 torium önünde görüldü :D
emniyet kemeri takarken :D D:DD
bi haftadır full heryeri geziyorum kimse görmüyor yaw :D serkan abi gördü o da haberliydi zati :D
c.tesi akşamı antalyadan dönerken sabancı üniversitesi civarından otobanda kırmızı 34 plakalı bi 4 kapı integra gördüm burdanmı acep? baya bi yanyana arka arkaya gittik ama...
YDK plaka beyaz renk gold jantlı gc8 bizden birisimi?
Cuma günü Bodrum'da 16 JAP 40 Type-r ı gördüm.
35 40 kişi gördüm bugün :D
dun aksam antalya konyaaltı caddesinde gorkemin cooperını gordum sasırdım :D
aradım ama telefonu kapalıydı sonra yektayı aradım arabayı satmıs hayırlı olsun kardesim...
bu gün 20 araba 30 kişi görmüşümdür :D say say bitmez şimdi :D
o 35 - 40 kişiyi bende gördüm tanışmada fırsatı bulduk güzel oldu. gelen herkeze teşekkürler ..
LV Astra"yı gördm cio ataköyde kaçamaktaydııı :D
Ya tam görecektim bugün patron geldi :)
FAS17 vtec'ti sanirim atasehir'de gordum
Saro :) ....
Mehmet Gazihan'i Kavacik'ta Kiler'in onunden gecerken gordum.. Dizel araba olmasina ragmen egzoz sesiyle dikkatimi cekti
bugun fk plakalı astra gordum bahcesehır unıversıtesıne dogru gıdıyordu :)
K@r@nlık..
GRY TT 'yi gördüm Bahçelievler'de....
turuncu TT plakalı audi tt gördüm sefaköy e5te öğlen civarı..forumdan mı sahibi bilmiyorum ama
sierra_rs i gördüm
emre_g kadar olmasa da onun da aklını aldım :D
Dün Akşam :) BOB 77 ile Ufak Bir Kar Lastiği Tecrübesi :) :) + Oğuzhan Öksüzzzz :)
Kar lastiklerını takmadım normal lastıktı onlar :D
kemalcanı gordum kız arkadası vardı sanırım yanında
adama korna caldım duymadı bagırdık gene duymadı havaı fısek attım gene s...lemedı
yalnız hatun ıyıydı:D
bugün hatta demin köprü yolunda yolda kaldım bir üyede beni görmedi, oturur iki dakika sohbet ederdik :D