Saolun , son anda farketmiş babam diğer arabayı çamurluğu yalamış Allah'tan bir iki ufak çizikle atlattık , vuran kaçmış zaten , aynam yoktu yerinde sadece onu da aldım bugün :)
Printable View
saat 19:20 civarında mimarobada avcılar yönüne giden beyaz typer görüldü siyah jantlı, plakasını okuyamadan kontrolünü kaybetti önümde yanlayarak hiç frensin ortalama 90 km hızla orta bariyerlere çarptı yarım takla attı içinde 2 bay birde bayan vardı, allaha şükür sadece şok yaşıyorlardı hepsi iyiydi, forumdan mı acaba araç sahibi uzun boylu bir arkadaştı zayıf.
kendisine orda söyledim ama tekrar geçmiş olsun, verilmiş sadakası vardı allahtan başka araba vurmadı. nasıl yaptı anlamadım önümde akıp gidiyordu birden kontrolden çıktı.
Bu taraflarda oturan yok beyaz type r' lı bende tam ters istikametten eve gidiyordum.
gördünmü kazayı tayfun peki ?
HALUK abi o tarafa sıkan typer deilde bitane types var hhh plaka arac o olma ihtimali varmı acaba?
sefakoyde onurun beyaz cıvıc gordum yesıl bbs ler bomba olmus.
bu arada ardslar orj.sedan si gorursenız benım 34 evh 16 :D
araç bu dediğim araçmıdır abi
kimse cok cok geçmiş olsn eğer dediğim araç ise en az 10 kere denk geldim ve 9unda birilerini sıkıstırarak geçiyordu bu konuda bile bi kaç arkadaş yazmstı....
Dün görüldü ama genede yazayım,aksam 8 civarlarında anadolu yakası E-5'te KOZ 61 plaka m3 görüldü maşallah denildi bizim arac ahalisi tarafından :):)
Plaka HHH ise hatırladıgım kadarı ile bızım okulda okuyor. (Arel Unıversıtesı)
park halınde cok goruyordum.muhtemelen okuldan donerken olmustur.
muh, hhh dır , baska o kombinasyonda araç yok bu tarafta ,
aksam 8,30 gibi merter yan yolda dragger yavuz abi ile denk geldık. selamlastık. masallah punto muhtesemdı :)
koz bmw ve T polo bostancıda görüldü :D