içim gitti yaa görev yazmasalar bende ordaydım tüm giden arkadaşları kıskandım valla ne yalan söyliyim
Printable View
içim gitti yaa görev yazmasalar bende ordaydım tüm giden arkadaşları kıskandım valla ne yalan söyliyim
Tolga Esentepe göruldu
şimdi körfezden eve geldim , bayağı bi yorulmuşum yaa :) şimdi yazmaya başlıyacagım :D
öncelikle skyhawk34 furkan kardesim , yogi arda abim , oguzhan öksüz , sekolive , layfstronk :D , boozer bilal abim , mert ünal , mert songül , ukku , safak-e30 , lowrider , sefa , nires aziz abim , uTKu veee son olarak tabikide BAH 30 Emir kardeşim.. :)
Bah30 emir kardeşime teşekkür ediyorum sabahtan beri beraberdik , bu arada otobanda rahatsızlık verdiysek özür dileriz , tiguan la kapısmaya girdik biraz saka yaptık :D yanlıs anlasılma olmasın , utku abi bu arada ufaktan bi ekşın yaptık kusura bakma sende :)
ve bugun sunu ögrendim ben 5 yıldır falan bi cok kisinin modifiyeli arabasına biniyorum , BAH 30 kadar yol tutan araba görmedim. Otobandan körfez sapagına yaklasık bi 140la falan girdik , araba hiç mi kopmaz arkadas yaa :D
ben bişey yapmadım :eek: :D
Forumdan körfezde kim varsa hepsini gördüm..
dün a.gökçe ve emre d. ile tanıştım memnun oldum
bugün 61 plaka evo vıaport'un orda görüldü
bi dolu insan gordum:)
körfezde gördüklerimiz dışında sabah otobanda sakarya tarafında gri e46 ve basık partner vardı selam verdik daha sonra onlarda körfezdeydi
VE Plaka RS ßakırköy
VV onur Gti merter mc arka tarafta park halinde
RX 8 tamer otoparkta kendisi yok :D
Maltepede 58 plaka polo gti gördüm, sanırım JOCCO nickli üyenindi.
Alp2 abi su an siyah polo kullaniyosa bu sabah basin ekspreste gordum . Uyku sersemligi de olabilir emin diilim :D
Benim acilen gebzeden-izmite kadar bizimle içinde 6-7kişiyle beraber sıkan civic sport sahibi arkadaşla tanışmam lazım.
Kardeşim eğer sesimi duyyosan, sen yanımızdan öle harrrrr die :D geçince serdara(EH vtec) gel takılalım şunun arkasına dedim o ana kadar 120 den yukarı çıkmayan biz 160dan aşaa düşmedik:hahaha: Senin sayende çok eğlendik :D Bende (SAU vtec)