Şu meşhurr istinye geceleriii :)
Printable View
Şu meşhurr istinye geceleriii :)
34 MLT 23 plakalı teg gördüm beyaz renk çok güzel duruyordu...üye mi buraya acaba?
temden basaksehir baglantisi tarafinda gazlayan s2k kim her aksam :)
34 GKH 51 siyah s2k dün akşam Maltepe Sahilde burger'ın ordan geçerken gördüm yanında siyah bi 306 vardı. bide alt geçit ışıklarda 34 S 3... bişeyli s2k yanıma yanaştı o buradan mı bilmiyorum.
07 plaka kırmızı hafif basık czt forumdanmı dün akşam A plusın otoparkında gördüm
Alfa air yarım saat önce çalışlarda kafa basık şekilde yanımdan geçti :)
Gecen gun skyhawk, aslinda o beni gordu :)
bugun atakent bımın ıcınde park etmıs orange vtec ı gordum hepsını anladımda o aracı oraya nasıl sokmus anlamadım :D
ayf audii tt ataşehirde gördüm maşallah' ı vardı siteden midir.
Akşam saat 21.00 Civarı, Kartal E-5 ten Pendik yönüne doğru giderken, yağmurda gazlayan 2 Araç vardı, Plakalarına dikkat edemedim..
Biri Dacia Duster, Diğeri Audi a4 tü sanırım, ikiside beyaz renk... O trafikte o yağmurda makaslayarak gidiyordu hızlı bir şekilde...
Sizleri Allaha havale ediyorum, trafikte onca insanın canıyla oynadınız resmen.
SA plaka siyah megane rs maslak oto sanayi girişinde gördüm :)
AS plaka siyah c2yi görüyorum sürekli jant yay vs. çıtır bişeyler var burdanmı acaba
atisalani mah de ki sfi siyah gsi burdan birininmi cadde ustunde goruorum hep
Yazmayı unutmuşum ;
Geçen hafta GTI ile Tem Avrupa-Anadolu istikametinde Kavacık tan sonra giderken plakasını unuttuğum S2000 ile gece gece roll yaptık hemde biz 4 kişi iken :)
Alkol aldığım için ben kullanmıyordum arka koltukta idim arkadaşım S2000 görünce dayanamadı
Keza s2000 de bizi görünce dayanamayınca baktım 3 korna falan noluyo lan dedim :D
Neyse burdan ise selam olsun güzel keyifliydi :)
Dun oglen saatlerinde kiziltoprakta TC plakali kirmizi rocco yu gordum masallah cok begendim :)
İstinye her zaman ki gibi bugün de çok hareketli :)
Klasik.Fastchild'in e34 ile gazladık.Ba2'nin e46sı ortalarda yoktu.E34 ile artistik pozlar çekildik.İçimizde ki apaçi açığa çıktı.Tutamadık kendimizi.
Az once sefakoy e5 den gazlayarak devam eden gri vtec ile siyah gc8 eger burdansaniz metrobusdekilerin favorisi oldunuz :D
ön arka plakasız cok basık eksozlu sıyah veya koyu yesıl vti bizdenmidir acaba
ankara anıttepe taraflarındakı ? :)
11.30 gibi e5te daha sonra da ataköy yeşilköy arası sahilyolunda beyaz c coupe :D
burdansa selam olsun :)
yeşil x-type bendim.
engean,barış ardalı,timer,burkay,burak,tarık abi hatırlayamadım bi kaç kişi daha
az önce çengelköy sahilde airridelı turuncu vos ve focus birde kangoo görüldü hepsine maşallah
Aksam 22:40 gibi yenibosna koctas onunden ev air jeta e5 e baglaniyodu. Masallahi var :)
livestrong,burkay,onurgti,otomania,barisardali,eng ean,atom karinca...
her zamanki merter mc tayfası...
timer,otomania
Merter mc tayfası artı olarak melih özlem ve akın gökçe. :) her hafta yapmak lazım böyle ufak buluşmalar. :)