Dün akşam Arnavutköy- Bebek tarafında KCJ 55 di sanıım golf mk3 gti gördüm vagmeeting e de gelmiş sticker duruyordu hala , 38 plaka polo gti da gördüm ama bizden degil sanırım 58 plakalı polo gti a benzettigimiz için dikkat çekiyor :D
Printable View
Dün akşam Arnavutköy- Bebek tarafında KCJ 55 di sanıım golf mk3 gti gördüm vagmeeting e de gelmiş sticker duruyordu hala , 38 plaka polo gti da gördüm ama bizden degil sanırım 58 plakalı polo gti a benzettigimiz için dikkat çekiyor :D
basın expr. yolunda sarı 106 ön farlar ve ön plaka yoktu sitedenmı acaba,
floryada 59 plaka sarı 106 park halınde goruldu.
bulgurluda emrenin yeni fiestayı gördüm 35 plaka
15dk önce acıbadem karakol durağının orada Serkan abiyi gördüm.Selam verdim.Görmedi yada almadı sanırım.Neyse canı sağolsun kısmet değilmiş.
35 U 9339 Plakalı Sarı Civic 1.4is hb aracı hemen hemen hergün görüyorum sahibi acaba siteden midir?
tamer abi EOT s2000i incirlide her zamanki gibi ofisimin önünde park etti bu adam beni bunalıma sokuyoo :mad2::mad2:
laci hzk 206 gti
dünde mat sarı megane coupe jem plakaydı galiba.
şirketin orada sürekli gördüğüm koyu füme megane3 sw siteden mi acaba...plaka 34 sus galiba
dün gece saat 3.30 falan sanırım emin değilim mecidiyekoyden b.koy tarafına doğru 110-120km hızla gidiyorm
aynaya bi baktım siyah yerlerde bi s2k hızla yaklaşıyor :D çekilmemle geçmesi bir oldu zaten :D
SUS sk2 ya maşallah ii duruyordu :D
ufuk gdiyorum tel atmadn hala