şişliye yolu düşenler yada şişli endüstri meslek lisesine yolu düşenler yanıma uğrayabilir :D 1 çay ısmarlamak garanti :D ***** okulumda siz üyelerimizi görmek bana şeref verir :)
Printable View
şişliye yolu düşenler yada şişli endüstri meslek lisesine yolu düşenler yanıma uğrayabilir :D 1 çay ısmarlamak garanti :D ***** okulumda siz üyelerimizi görmek bana şeref verir :)
selim bayrak astrayı gördüm
M///Maniac'la birlikteydik oglen 14:20 siralarinda, sohbet ettik akincilar gungorende :D
Hemen hemen her gün KFL s2000 i görüyorum okulda :)
kendı arabamı gördüm ,:D:D:D
rckid gördüm beni görünce korktu kaçtı
kcann bullet07
Sc'li siyah s2000'i görüyorum.Hayret bugün geçmedi acıbdem civarlarından yada ben kaçırdım. Son 2 haftadır neredeyse hergün akşam5 civarı acıbadem e-5 te görüyorum.Maşallah sesine kurban :D
tt üyesimi bilmem ama kırmızı yeni civic mugen rr gördüm ep3 jantı vardı üzerinde çok güzeldi folyo gibi durmuyodu boya büyük ihtimal ADM 81 miydi neydi plaka tam hatırlamıyorum
megane ile gidip geliyorum genelde, anadolu yakasında oturuyorum ve her gun git gel yapıyorum, hem az yakıyo hem kafa sisirmiyor hemde daha konforlu uzun yol icin :D zaten type-r'i alalı 2.5 ay oldu toplamda 1500 km yapmisim normalde de cumartesiden cumartesiye kullanıyorum, okula da 1 kere geldim aldigimdan beri onda da rbc yi taktik o aksam avrupa yakasinda o sebepten :)
o type-r kimindir neyin nesidir bende bilmiyorum, sahibinide hic gormedim, cok piyasada dolanan bi type-r degil ama guzel de yapilmis :) bi ara tampona dikkatli bakarım ic varmi yokmu diye sahibi gormeden :P
dipnot: yas 31 mis, hoca misin, yuksek mi yapiyosun acaba? :D
salı günü şişli osmanbey civarında khk80 plakalı teg i gördüm çiçek gibiydi :)
cum82 aziz lanet olsun :D
Önceki akşam YEY (Yunus Emre) abiyi gördüm:)