sus sk2 maslakta mükemmel bişeysin aklım kaldı hala sende :)
Printable View
sus sk2 maslakta mükemmel bişeysin aklım kaldı hala sende :)
Sercan sus gti
dy typer
mustafa abi ef b16
Tuncay abi eh vti
orhan guney
onurK EA czt
ibrahm ulu
hkn106 59 ed
Gza 106
gunesli mc :)
watchword Murat, evimin salonunda kanepe de uzanırken görüldü :D
Red 11 s2000 sapancadaysi bi yarim saat once :)
34 plaka turuncu megane coupe .
Yarım saat önce basın da gazladığımız sis farları değişik olan rocco burdanmıdır :)
rfa 70 s2000 burdanmıdır hurmetler dılerım :)
iynnrs ile yıkamacıda karşılaştık
turan güneşte kutlamalardaki 106 gti burdanmıdır ses güzeldi :)
az önce GZA 106 beykentte görüldü :)
basaksehirde plakasını goremedigim beyaz s2000
Bu gün emre demirin asker eğlencesi vardı bırcok kısıyı gorduk selamlaşamadklarıma selam olsun :)
Dün Eskişehir yolunda 06 S plaka S2K görüldü, makine gergin :)
emre demire yapılan konvoy cidden güzel ve sağlam geçti bi çok kişiyi gördüm fakat tanışmak nasib olmadı.Allah emre kardeşimize askerliği boyunca zorluk ve sıkıntı yaşatmasın hayırlı tezkereler şimdiden :)
sabah !ko nun civic i gördüm sanırım mavi plakası r ile başlıyodu.
Sabah acıbadem'e çıkarken siyah bora ve turuncu 350z görüldü ikisinede maşallah :)
dün akşam armageddon görüldü camaro ile akşam 6-7 gibi cayyolunda
saat 8 gibide eskişehir yolunda ikitane bmwci yeni 3 ve 5 di forumdanmıdır bilmiyorum pokemon edildi :)
Dğn akşam Emre E kardeşimle Avcılarda rastlaştık karşı yönden geçerken hemen bir telefon Benzinde buluştuk iki sohbet muhabbet ettik(edemedik:D) Gsnin maçı sağolasun iki kelam edemedik ama olsun ene tekrarlarız kardeşim :)
Bunun dışında Avcılar orta kahve air caddy Ali, Ultraleggera Samet, Halo, Ramorex,Uerbas,Çağlar vs :)
dün floryada fzg samet görüldü korna çaldım tanımadı sanırım,
bob corsa görüldü
Bartu abinin jettayı gördüm sahilde basık basık geziyordu maşallahı var :)
http://img855.imageshack.us/img855/2825/img1314da.jpg
Tekstilkent tarafında gördüm bugun sitedenmidir ?
A4ten çıkıp Naza sigara almaya giderken gri ep2 gördüm gece 11-12 arasıydı drago Alper abinindi sanırım.
Beyaz VB plaka S2k Istoc'un onunde yapistirirken, CNK plaka Golf6 Bayrampasa'da sabah trafihinde goruldu.
dün akşam vb plakalı c3 bayan burdanmıdır bilmiyorum ama on numara direksiyonu var ümraniye santralden altunzadeye kadar ful dip gaz makas gitti zor yetiştim :)
34 EGE 01 Kırmızı ferrari burdan mıdır dün caddebostan sahilde görüldü.