neyin peşindesin olm ? reklammı amacın illa dedemimi çağrıiyim ak ? onu mu istiyorsun !!!!!!
:D:D
Printable View
Hergun trafikteyim niye kimseyi gormuyorum diyordum bu aksam anladm yanlis yerlerde geziyormusum oncelikle kopru trafiginde bbs jantli megane coupe yerle bir super duruyordu daha sonra t plaka kirmizi polo fenerbahcede superdi basikligi fln yine fenerbahcede 34 ygt siyah s2000 red plaka kirmizi s2000 61 plaka beyaz s2000 bide vtc plaka s2000 gordum illa taniyn vardir :)
Polo benim zaten, sagolasin, S2000'leri ben de gordum, RED ve 61 plaka harbi iyiler ya masallah onlara :)
Senin arabayi goremedim valla, ilk defa da Fenerin tum sokaklarindan gectim bu aksam :D normalde iceri fazla girmeden aradan kaciyorum cikista cevirme olabiliyo diye
tolga bi aksam görüşelim bende aynı hayali taşıyorm hayallerimiz gerçek olsn :D
dün akşam köprü trafiğinde bbs jantlı megane yan yana geldik gerçekten arabası çok güzel maaşallah :)
merterde bbs li punto
seat erya'da beyaz leon cupra 41 plaka, sanırım forumdan bırınındı, forge ıntercooler vs vardı araçta ve siyah spoıler vardı gözume çarpanlar.
Çayyolunda Tolga esentepe göruldu
Casablanca Eray Ankamall de goruldu
Dragger Punto ıncırlıde goruldu :)
@Dragger. Abicim korna caldın sanırım ben yola kıtlenmısım gormedım senı korna sesını farkedınce aynadan gordum kusura bakma :)
Panora otoparkinda 06 LM...plakali bordo evo X gordum.Bizdendi galiba.
Halo Makat stlegal sulhi ramo rex Ramo si Zipzip sarıların sulo birsuru kisi :D
bu gece 10 gibi Ataköy Kültür kolleji önünde crx ile selamlaştık. forumdan mı bilmiyorum...