bugun bızım okulda kızın bırı aa ferrarıye bak sarı ama ıgrenc dedı donup baktım lımon sarısı peugeot rcz jantlarda kırmızı dıkkat cekıcı olmus kımdır nedır bılmıyrm ama :)
Printable View
bugun bızım okulda kızın bırı aa ferrarıye bak sarı ama ıgrenc dedı donup baktım lımon sarısı peugeot rcz jantlarda kırmızı dıkkat cekıcı olmus kımdır nedır bılmıyrm ama :)
arkasında gülücük stickeri olan beyaz megane 3 coupe bahçelıevlerde bi cafenın kaldırımında duruyodu sagında solunda başka arabalarda vardıda bakamadım tam :D
on camında atılım stıcker ı olan dıreksyondada uzun saclı bırısını gorursen panık yapma yoksa vuruyorlar onlara ınsancıl yaklasmamız gerekıyormus nazar degmesın bı czt ye bısey olmadı suana kadar okul ıcınde dıer araclarımın tamponlarını takmayıdusunmuyordum bı ara =)
GKS typer hep bakırköy gözhastanesinin arkasında duruyor.
Tz plaka lacivert vtec2 burdanmidir ? :D
Dün Bir tane sartı jantlı siyah s2k yı dereyolu - talatpaşa köprüsünden içeri girerken gördüm. arkaya baktım plaka yoktu. kimdir bizdenmidir acaba. önümde araçlar vardı korna çalamadımda önünüde göremedim.
TZ Corsa 1 saat önce Capacity Otoparkında görüldü.. :)
Sus 69 Siyah s2k Köprüden kadıköy istikametine önümden gidiyordu. Emniyet Şeridi'nden geçtim kendisini böylece s2000 gecmis olduk Hyundai ile :)
emre D ile görüşüldü,
alicanrs , ac106 okan, istinyepark önü civarında by megane emre e idi eğer yanlıs görmediysek
cvk fena olmus maşallah:)
Bugün yanlış görmediysem ZZ TurboIes' i gördüm Kocatepede, ama Advan'larını göremdim beyaz jant vardı.
çok kişi :D
beşiktaş fulya arası bir kalabalık vardı ama tam seçemedim :D :D