Akşamüstü Kartal Oto Sanayi'de plakasını hatırlıyamıyorum AAE veya AEE Scirocco fenaydı.Bir ara sağlam sıktı çatara patara :D
Printable View
Akşamüstü Kartal Oto Sanayi'de plakasını hatırlıyamıyorum AAE veya AEE Scirocco fenaydı.Bir ara sağlam sıktı çatara patara :D
dün gece bakırköyde kırmızı lamborghini cabrio önümüzden geçti bugünde balkonda kahve içerken bahçelievlerde önümüzden geçti yaylaya doğru 10 dakika sonra tekrar geçti burdanmıdır acep sesi güzeldi :D
bigun bnide biri gorse bi istdayken seko gormustu:)
koctas otoparkta @ceco 07 evo ve Pazaryolu time-R ve tayfun boz
fzg esay catladı kapı ışıklarda. Araban bu sefer temz ve cok basarılıydı maşallah
34 kng corvette yayla yokuşunda yan yan titretti camları :D
Bugün air ride jetta yı gördüm tısladık birbirimize :D Bide gece international hospitalının onun de honda yla selamlastık :) plakasını goremnedim kusura bakmasın :)
Tz corsa atakoyde el freni cekip u dönüşü yapti suan........
Bu arada orayı seviyorum hep yaptıım şey kusura bakmayın
Hh jettair ataköy 9 kısımdaydı az önce
evet jettadan izledik zaten seni , kusurluk bir şey yok herkesin ara ara canı sıkılınca yaptığı şeyler
Hc astra marmara forumdaydı :)
sabah sefayı gördüm:)
Sabah Stickırcı MAD'ı gördüm uyukluyordu basın expreste :D
ROK Plaka Beyaz GTR ve Beyaz Ferrari California gördüm ataşehir de.
EMD'nin yemin töreni vardı bugün, forumdan birkaç kişi daha vardı ama onları tanıyamadım kusura bakmasınlar :o
Narenciye caddesinde bullet 07 görüldü
yaw bugün tork garajın önünde durup arabaları izledim gidemedim bi türlü :) o supra ne güzel duruyor ya...
onurunal bu aksam 7gibi 100.yılda görüldü...
Dün aksam bahcelievlere geldim dönüste UB plaka 207rc.sıyle Ozgur abiyi gördüm o beni gec farketti ama tanıdımı bilmiyorum :) Yine dün aksam mecidiyeköy tarafnda SRK laguna Serkan abiye korna caldım önümde gittigi icin o beni farkedemedi :D
burakcım gormedm ama stada dogru bı korna sesı hatrlıyorm hatta trafık vardı dedım tanııdık bırısı herhalde sağa sola bakndm kımseyı görmedm :)
sabah şirinevler de 34zn accent air park halindeydi ön basık arka havada :)
geçen hafta fomarada 16ec813 gergin rexi abimi gördüm birde semii nickli abimi görmüştüm tıslaya tıslaya gidiyordu :)
22.30 civarı Maltepe minübüs yolunda Sedan Civic BN7487 eğer burdansa mümkünse arka sisleri boşa açmasın :)
Bahcesehir'de once Thule Aytac abinin C6'yi gordum, selami ilettim :) Aksam da SUS plaka beyaz Saleen bodyli Mustang ile selamlastik
avcılar istikametinde 07 cos plakalı bordo 106 gti cok tatlı gazladık maşallah cok güzel yürüyodu araç
SUS polo gti, 35 plaka kirmizi vtec yaylanin arka sokaklari, barisardali, otomania, atom karinca, tayfun boz, sametozeren, yasko, serhat, je typer.
Birde yayla mc'in oradaki kafelerin onunde lacivert bir corvette'e trafik polisleri islem yapiyordu, insallah cezasiz atlatilmistir, siteden sanirim.
Sabah karagümrükde yunus geçti cızırdayan 106'siyla :D sağda bekliyodum ben son anda gördüm doğru görmüşümdür umarım :D
Sabah e5 de Sirnak istikametinde ilerlerken kendi arabami gordum tribe girdim calindi diye. Yanina gittim megerse Tholl-ga almis arabayi selamlasildi devam edildi.
http://i232.photobucket.com/albums/e...ll-ga/null.jpg
http://i232.photobucket.com/albums/e...4BE37FB9E1.jpg
Yogi arda e5 te antep istikametinde hareket ederken goruldu fotograf cekildi el sallandi korna calindi vedalasildi