bugün havalanından çıkarken Avcı forester ile giriş yapıyordu 10 km ilerde yanımdan 200le geçti daha sonra :D
Printable View
bugün havalanından çıkarken Avcı forester ile giriş yapıyordu 10 km ilerde yanımdan 200le geçti daha sonra :D
Sarıyer corsa team,kadir, Berkay aydın,timer-R haliç yolu üzerinde db plaka ep3 aramızdansa maşallah yanımdan iyi sıktı :)
ZAN fn2 typer bostanlı Cafe Q önünde görüldü.
akşam arnavutköy sahilde kırmızı ve beyaz dizel corsa bi tanede siyah clio sport 3 ü peş peşe sıkıyolardı burdansa selamlar :) ayrıca yaklaşık 20 dakika sonrada aynı güzergahta JM Typer görüldü.
Dün ecufast Alper abiyle çalıştığım şirkette selamlastik.. sabahda Emre Gecü'nün corsası bizim mah.de görüldü... önler deki lastikler ne için Emre ? :D
ZB vtı arnavutköyde park halinde görüldü
bu akşam b.evler / kahve diyarının önüne park eden siyah bi corsa ile kornalaştık.
forumdandır belki diye selam verdim kendiside korna çaldı burdansa selamlar görüşelim müsait birgün :)
10dk önce falan Alemdağ Cad. Yanyolda 41 KZ plakalı Astra gsi görüldü üzerinde Ceyhan Sound yazıyodu[/QUOTE]
akşamları oralardayız ;) dun çıkardım yazıyııı :D
Kadir gazlamadığın zaman var mı la :D
yeniköyde JET s2k görüldü
dün akşam dev mini,sr vtec ve sword görüldü.
Tuzla E-5'te Kırmızı JG Plaka Subi görüldü.. Forumdansa maşallahı var aracının
Dün ataköy marina da turuncu mus 63 gtr park halindeydi. Ailemle yürüyüş yapıyorduk, babam gt-r' ı ilk defa gördü. Aşırı beğendi, ae101'den sonra gözüme hoş gelen, japon gibi gelen tek araba, bir gün bir nissan bayine gidip test edelim dedi. O noktaya kadar herşey iyi güzeldi, senaryo sonrasında bir kredi çekip alsak mı deyip gerçek gt-r la tanışıncaya kadar devam etti. Maşallahımızı verdik,geçtik. :)
Sag on camurlukta Gforce stickerli egzozlu beyaz Rocco burdan mi? Basaksehir'de denk geldim az once.
Fm plaka kirmizi fn2 typer burdan mi bilmiyorum bugun kavacik yolunda onumden sert bi makas atti kil payi gecti tamponumdan
NRL mini'yi gördüm bugün kırmızı kırmızı sıkıyordu pıt pıt pıt :D
Jet s2k yeni bosna, hkn s2k k.m paşa, vb plaka olması lazım kızmızı mk5 jetta k.m paşada pısmış duruyodu :)
Bemi görem yok mu ya? :)
41 plaka ibiza gördüm korna çaldı sağolsun bende el salladım gördüyse artık :D
Fatih koçyiğit mekanımıza geldi yoğunluktan pek ilgilenemesemde k.bakmasın kankacığım :)
VAG plakalı golf rahmanlar mc in orda geçerken korna çaldı brava ileydik burdandı galiba sahibi :)
Oranj orhan deli melii ve saz arkadaslari kavacikta goruldu muhabbet edildi keyifler superdi :)
çifte kalabalıktı baya :)
Elit gencler koleji onunde kirimizi audi jantli basik jetta goruldu
maltepe opette dj ep3 ıle tc ep3 bıde motor vardı sohbet edıyorlardı arkadasları tanıyamadgmdan selamsz grctm burdanlarsz selam olsun. Dj basıklıgı cok ıyımış:)
dün gece baya bir adam gördüm baya dolaştık yedik içdik muhabbet güzeldi denemelerde :) eve dönüşde ise 41 tc siyah tayyar fort sti ve bir kaç araç daha görüldü saat 3 civarı kavacıkdan ümraniyeye.
ilk iftar vaktinde yaylada ters şeritte gördüm el görmedim :D ana - oğul spec takılıyorduk.
Annemi bıraktıktan sonra dönüşte geçtim kahve durağından geçerken bi kornaladım orayı :D Dün akşam 5 kere falan gördüm sizin arabayı :)
Gece 12'ye doğru yeşilköyde VB plaka kırmızı jetta falan görüldü. Sciroco yola bağlanır bağlanmaz güzelcene gazladı :D
Yeşilköy çınarıın önü baya kalabalıktı :)
Sametozeren corsa kahve duragi onunde goruldu, saat cok gecti ugrayamadik kardesim kusura bakma, insallah ugrayacagim en yakin zamanda. :)