Printable View
Alıntı: Schumi Nickli Üyeden Alıntı Zengin'den sonra 3 harfli bişiyin gelmesi gerekmiyomu. :D:D adam hem zengin hemde aradığım işe yancı oldu :D
Alıntı: Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı Ver gitsin o zaman :) Burak biraz daha tadına baksın diye bekletiyorum :D ahahahah
Alıntı: eser Nickli Üyeden Alıntı Burak biraz daha tadına baksın diye bekletiyorum :D ahahahah 2 gün önce havalimanında seni gördüm eser.. daha dogrusu arabanı. :)
Alıntı: Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı 2 gün önce havalimanında seni gördüm eser.. daha dogrusu arabanı. :) bankaya gelmiştim içinde de zıpzıp vardı :)
Alıntı: Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı 2 gün önce havalimanında seni gördüm eser.. daha dogrusu arabanı. :) eser fransadan geldi :D ordakilere basık 106yı tanıttı :D fransadan tampon sipariş etmiş falan filan yani :hahaha::hahaha:
Alıntı: zıpzıp Nickli Üyeden Alıntı eser fransadan geldi :D ordakilere basık 106yı tanıttı :D fransadan tampon sipariş etmiş falan filan yani :hahaha::hahaha: şşşş,olum ben banka diyorum sen bizi açık ediyorsun ayıp sana yaa
Alıntı: eser Nickli Üyeden Alıntı şşşş,olum ben banka diyorum sen bizi açık ediyorsun ayıp sana yaa napıyım akü türkiyede bulamadık istedigimiz gibi fransadan aldık ne var bunda utanılcak :cool: :hahaha:
Alıntı: zıpzıp Nickli Üyeden Alıntı napıyım akü türkiyede bulamadık istedigimiz gibi fransadan aldık ne var bunda utanılcak :cool: :hahaha: süprüzz olucaktı akü :D:heyoo:
Alıntı: eser Nickli Üyeden Alıntı süprüzz olucaktı akü :D:heyoo: napalım yani TT bizi havaalanı dışhatlardada yakaladı :hahaha:
Alıntı: zıpzıp Nickli Üyeden Alıntı napalım yani TT bizi havaalanı dışhatlardada yakaladı :hahaha: Tech Turkey her yerde :)
Alıntı: eser Nickli Üyeden Alıntı vtecburac,geldi sağolsun özlemişiz birbirimizi kanka en yakın zamanda iadeyi ziyarete gelicem :) aynen bugun autojoy daydık:)
Alıntı: vtecburac Nickli Üyeden Alıntı aynen bugun autojoy daydık:) :icon_tup::icon_tup:
Alıntı: gokhan_205 Nickli Üyeden Alıntı :icon_tup::icon_tup: sen fazla gezme işine bak parçaların ne alemde:D:D
Alıntı: zıpzıp Nickli Üyeden Alıntı eser fransadan geldi :D ordakilere basık 106yı tanıttı :D fransadan tampon sipariş etmiş falan filan yani :hahaha::hahaha: hehehehh:D:D:D:D
Alıntı: JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı sen fazla gezme işine bak parçaların ne alemde:D:D topluyoruz parçaları Allaha şükür :D
Alıntı: vtecburac Nickli Üyeden Alıntı aynen bugun autojoy daydık:) haftaya c.tesi hava durumuna göre sizin o taraftayız haberin olsun iadeyi ziyarete gelicez
Alıntı: Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı Aynen servis bekliyordum abi yanyolda e-5den gürültülü seke seke birşey geliyor yerde bir baktım kırmızı 306 çok güzeldi maşallah :) edit: burak demedim vtecburak dedim burak abiye saygısızlık olmasın :) nedemek kardeşim yaa ayıp sana nasıl içinden gelıorsa oyle hıtap edebılırısın:) bız komplexli adam deılız egolarımızda arındık:D
Alıntı: gokhan_205 Nickli Üyeden Alıntı topluyoruz parçaları Allaha şükür :D iyi bakalım :D
Alıntı: eser Nickli Üyeden Alıntı haftaya c.tesi hava durumuna göre sizin o taraftayız haberin olsun iadeyi ziyarete gelicez ayıbımızı ört bas edelim benide al giderken :hahaha: