kesin o demek ki:D sıkışık trafikte geely ile trafikteydim o yandan geçti gitti sanmıyorum farketceğini :D
Printable View
kesin o demek ki:D sıkışık trafikte geely ile trafikteydim o yandan geçti gitti sanmıyorum farketceğini :D
sabah vd e36 merter e5de sımdide cahitn ibiza gecti onumden
gölbaşında kavşakta yeşil forester yanlıyordu :D avcı olabilir
TN plaka bi RC gördm kırmızı arkadaşı simayen tanıyo gibiyim selamlastık oda beni muhtemelen tanıyo aklıma kırmızı rc şuayp geldi :D sen isen ses ver :D
yanım doluydu konusamadk. kusura bakmasın.
Serkan abi ben burak bende seni fark ettim ;) suayb diyil dim ;) ama suayb arkadasim zaten konuscaktim senle ama abi baktim yanin doluydu biz senle fulya durum
Meeting de tanismistik ;);)
tamam ya :D diyorm nerede gördüm tanyorm simaen plakada yabancı gelmiyor,
nurtepede cenazeden geliyordk evdekiler vardı arabada yoksa durup konusurduk kusura bakmayasın.
Olsun abi sorun diyil bu arada basiniz sagolsun abi kismet baska sefere insalllah bu arada arabam
Les gibiydi abi iyiki onu dile getirmedin ;)
;) eyvallah abim cok sagol
Bu aralar kimseyi goremiyorum nedense
dün akşam kuk cuprayı bayrampaşa tem bağlantı yolunda gördüm bi ufak gidiyodu, bi iki sellektör yaptım :)
zıpzıp görüldü yine az zamanda çok iş başardık :D melih-Ö de bi göründü kayboldu gitti sora :D
Nisantasinda KZU plakali siyah seat ibiza goruldu.. Aracin satilik konusu vardi galiba plaka ordan tanidik geldi..
içimde güzel bir his var bugun zıpzıpı gorucem gibi
Geçen sabah Adanalı ile birlikteydik sanayide. Denk geldikte takıldık biraz :D
eser ayvazı gördüm az önce 34 nac 07 plaka dükkanımın önünden geçti