+ loooo :D:D
Printable View
Kayseri plakalı beyaz type-r ı gördüm okulda
pertçi hamdiyi gördüm. app ci hüsnüyü gördüm. fotoğrafçı naciyi gördüm. çizikci memoyu gördüm.
Sanayii'de Ramo-Si, Ramosinin abisi, Ramorex, Thollga ,Kubilayy görüldü :)
Rsyildiz ile tanısıldı.:icon_tup:
GKR plaka bravoyu gördüm bayrampaşada selamlaştık , incirlidede low rider ı gördüm
+
aziz
emre
bilal
yiğit
yunus
vsvs :D
aynen livestorng la kornalaştık , geç farkettim biraz:D
tz corsa
ud focus
talatpaşa caddesinde pusuya yatmışlardı :)
tolgakaynak
uerbas
GKR bravo :D
Rıdvan abiyi gördüm bizim otoparkta :D :D
Sağolsun farlarla uğraştık epeyde parladı çok sağol abi.Şimdiden hayırlı teskereler..
af 5069 corsa jfk hastanesinin önünden geçerken görüldü tanımadıgım için selektör yapmadım :)
Adnan mendereste sanırım NA plakalı focus 2yi gördüm o ara fiorinada durdu bırde onunla selamlaştılar.. lastik patlamıştı sanırım yedek lastiği çıkarmışlardı bağajdan. durup selam verecektım ama forumdan olduklarına emın olamadım kaldı öyle
Brs Eg gördüm 200sxle opetteydi :)
floryada bob corsa görülmüştür burberry ekoseli çamurluğyla ve sac jantlarıyla..
VTC s2000 forumdan mı ama beylikdüzünde gördüm slm vericektim içerde hararetli bi muhabbet vardı sakata gelmiyim diye usulca geçtim yanından :D
malii'nin SI'yi gördüm :D park halindeydi.Malii o egzos ne yaw öyle :D
maslak sanayide bilal aziz samet yiğit görüldüler. birlikte pert porsche aradık. ama hepsi kazasız boyasız çıkınca almadık. :)
Doğuş Oto Center da vardı geçen hafta gittiğimde..
mahmutbey yönünde siyah si gördüm ama plkayı alamadım...
jet plaka siyah olan corsa sanırım bilalin
kafa kafaya vermiş aht scirooco ile görüldü serhat usta önünde
ramo si yi gördüm rnz 16 ile yanlıyodu ...sonra araba ortadan 2 ye ayrıldı
:D :D :D
bende dun kadıkoy İett duragının orda bı s14a gordum. 34 UP 06.. lı bıseydı plaka
Dün akşam Ataköy Plus otoparkında DP plakalı yakışıklı bi Corolla görüldü sanırmı site üyesi
NTK44 m3 gördm acıbademde sanırım siteden birisinindi
canlı canlı çok güzeldi ...
Fatih clioyu gördüm arabama aldım bıde ustune yolda kaldık :D:D:D:D
bugün temde 11 e dogru KUK cuprayı gördüm maslak sanayi girisinde Dr.ECU özgünü gördüm sirokkoyla sonra sanayinin içinde sefanın 106 ile yine özgünü gördüm :D
geçenlerde bakırköyde VA plakalı kırmızı coltu gördüm telefoncunun önünde
ßende Seni Görmüştüm ama Tansit Geçtin:))
tam emin olamadım :)
06UC606 plakali skyline gtr r35 gördüm beyaz o ne güzelliktir öle be :hehe:
lvn 97 rocco fj 260 typeR görüldü