Dün VE Clio rs istinye sahildeydi söylemeyi unuttum, Kanka geliyorsun dibimize kadar haber vermiyorsun? :soru:
Printable View
Dün VE Clio rs istinye sahildeydi söylemeyi unuttum, Kanka geliyorsun dibimize kadar haber vermiyorsun? :soru:
Emre D.'nin eski aracı DH leonu gördüm bağcılarda...
zipzip, ak vti, mert leon, Melih Ö autojoy da görüldü
cumartesi gece zafa38 i ve sabah fakul' u gördük.
dün 2.köprü yolunda Opel vivaro gördüm siteden birinindi. + Emre hdi power 206 yine park halinde görüldü :D
NC plaka E36 cabrio gördüm dün siteden mi acaba gayet düzgün duruyordu alet maşallah..
gazi iibf bahçesinde beyaz vrc plaka 106 görüldü.forumdanmıdır?
dun koprude utku ıle karsılıklı gectık :)
mertleon,zıpzıp,AK vti Esat,16v,Melih-ö
dün akşam b.evlerden gacerken Aziz ve Ahmet Burak Çapçak serhat ustanın önünde görüldüler..Azizin e 93 ü yakından gördüm valla maşallah dedim..Ahmetimin tk corsa da yanım yanım yanıyordu dip basık bir sekilde..:)
run plaka teneke jantlı scirocco gördüm maşallah güzel olmuş tenekelerle
CUM 10 plaka E46 eminonu sahil yolunda goruldu sitedendi sanirim
Merter mc te ve topkapi sanayide NİF plaka siyah typer bahcelievlerde kar temizleme araci gibi bir renault kangoo tenekeleri vardi
esenyurt gişelerden e-5e giderken lacivert bi focus gördüm plaka sonu 76 ydı maşşallah iyi bamıis aracı yanılmıyosam burdan olması lazım
ak vti esat ve zıpzıp harun görülmek için selimpaşaya gidildi :) mangal yapıldı geri dönüldü temizzz. :D
EOT s2000'i gordum haznedar'da, bagcilar yolunda bir sktik, haznedara geri geldik, selamlastik, aracina masallah