şimdik anılkarakaya görüldü dükkanın önünden gecti selam verdi sadece çay için durmadı öle olsun :D
Printable View
şimdik anılkarakaya görüldü dükkanın önünden gecti selam verdi sadece çay için durmadı öle olsun :D
geçen bende anılı rami trafiğin orda karşıdan gelirken gördüm üstüne kırdım oralı bile olmadı ne vurdumduymaz adamsın :) teybi bızıklıyordu :)
Dün akşam ecu plaka rocco ile fb plaka beyaz a3 ataköy sapağndan girip uzadılar :)
Nod plaka rocco(egzozu güzeldi aşırı bir sesi yoktu) Mat bordo rocco
Dün low rider yavuzcum milkshop engin anılkarakkaya batu baska kım vardıla :D haha bıde gecenlerde gks typer ı gordum bkoy opetın orda
az önce marmara forum yolunda KUK cupra ve efes pilsen arkasındaki bi siteni otoparkında YS plaka beyaz 200sx s13 görüldü...
havalı kapıyla aynanı alırım açılırsın :p :D
rcbasaran
basaranharun
lowrider
cabriolet
orhansah
stp
bg scirocco
anılkarakaya
peace1747
-batu-
@otomania ile iki lafın belini kırdık...
dün fenerde YGT yeni megane rs bide kırmısı baya basık bi focus gördüm :)
Yanlış hatırlamıyorsam GRE plakalı gri renk GT-R R35 Skyline bir anda aynada belirdi sola çekilldim sağdan fırladı gitti. Sesi görüntüsü müthiş. Daha önce kıbrısta görmüştüm Türkiyede aynamda böyle bir araba göreceğimi tahmin etmezdim. Maşallah
E-5 avcılar istikametinde Dragger goruldu selam verildi,donustede beyaz SI sedan goruldu,selam verildi :D
Beşevler BurgerKing'de birilerini gördüm ama nick falan bilmiyorum :)
onur.gti merter mc :D 7/24 hizmetinizde :D
dün gördüklerim aklıma gelenler :D
eser ayvaz anıl ayvaz yunus kg emre rxt okan ac6310 sinan s crc ramo merter mc onur gti
***** mekanda cvk rs ue 106 zm 500 106 ahm performance vs vs :D
bu sabah b.köy venus cafe de jap 01 görüldü..
dün nisantasinda ozan celenk ile beraber arenimo ziyaret edildi muhabbetin dibine vuruldu sonra .okumuz dondu :D :D