dün ek 106 yı gördüm caddede diri duruyor baya maşallah..
Printable View
dün ek 106 yı gördüm caddede diri duruyor baya maşallah..
Dün kırmızı angelli orjinal gti jantlı filmsiz 30 yaşlarında bir GTİcı görüldü kimdir acaba bilen varmı?
dun aksam merter mc'te bircok honda gordum :)
cumartesi günü 34 AC 106 yı gördüm amca kullanıodu :)
Biraz önce Efes Pilsen yolunda VV 2001..Çok dolaşıyosun çook :D
Mert abimle karşılaştık acıbademde :D Biraz sıkıntılı oldu ama sanırım hallettiler o işi.
sürekli gördüğüm yj plaka lacivert 106 burdanmıdır kimindir ? Bugünde istoç çıkışından bağcılar sapagına kadar yan yana gittik bide uzayıp gitmeseydi daha iyi olucaktı :D :D
Ewet karşılaştık :)
yalnız senle Bebekte karşılaşmadan önce mekanın adını hatırlayamıyorum ama ortaköyün üst taraflarında rampa başında köşede duruyodu araba :)
Maşşallahı var gerçekten hem basıklık hemde te37 ler müthiş durmuş arabada gördüğüm en başarılı fransızlar arasındasın ;)
Ayrıca senin önünde Dragger Punto (AD) vardı 3-4 araba önündeydi ama kendi sürmüyodu zannedersem ?
VV2001 106 merter mc aksam uzeri
Garden74 :) Kız arkadaşım ve 2 arkadaşla kahvaltıdaydık sonra gezintiye çıktık :) Çok teşekkürler sağolun :) Siz tam yanımdan geçerken yada geçtikten sonra baaap yaptınız cidden çok hoştu ses maşallah :) AD punto Yavuz abiden çıktı Güneş diye bir abimizde :)
Tamam Emirgana giden yolda boş bulduğum ilk yere koydum :) Rumeliden Emirgana kadar yer aradım :D
Az önce Ortaköy'de Erk_rs Rıza'nın İbiza'yı gördüm , korna falan çaldım sonra baktım ki altımdaki araba kiralık clio bunla kim tanıyacak beni dedim :D
VB 8455, otobanda 5 bitirildi :D