Walla ben 2 gündür Şile yolunda Emreyi görüyorum açmış Varex ı patırdata patırdata gidiyor OPC ile :)
Printable View
Walla ben 2 gündür Şile yolunda Emreyi görüyorum açmış Varex ı patırdata patırdata gidiyor OPC ile :)
BJ0907 plakali beyaz vtec2 yi gordum Ceknekoyde:)
1 saat önce draggera cila yaparken yakalandım bostancıda :)
bostancıda nerde cila yapiosun ula :D
üye görmedim ama insignia VXR gördüm ...
paso geziyosun birader :)
ahmeti gördum dixi eve dgru yuruyodu illa arabayla görmemize gerek varmı
Vxr gelmiyor diye biliyorum opak servisi bikac insignialı arkadasım ebay dan Vxr panjur ve bagaj logoları getirip taktılar karıstırıyor olabilirsiniz Tr de orjinal Vrx yok diye biliyorum
emlak konutlarında(efes pilsenin ora) var bi tane opel odağın müdürü
adam 110.000 TL almış fotoları eklerim deli dehşet birşey...
Bugün değil ama arada sırada lacivert clio(sanırsam sahibi vtec-R) görüyorum Acıbademde kemal tepretoğullarında.Birde acıbademde 34 E 05.. plakalı kırmızı evo Ix görüyorum bazen yıkamacıda mavi branda içinde oluyor.
Bugün 7 civarında acıbadem caddesinde mc'in orda mehmet gazihanın arabasını gördüm.Yola balon düştü mehmet abi frene bastı :)
sitede tek bi post u olmayan guizayı gördüm
ayrıca kapora gördüm,e46gördüm,3000cc gördüm........
Dün metrobusle okula gıderken yg plakalı kırmızı hb vtı ı bahceli evlerde gordum devamlı yan yanaydık ..
jamda joker göki zd dou bu gece gördüklerim:D
beni görmedinmi trafikte topraaam :D
bende siyah geniş ofsetli jantli bi insignia gördüm. opc felan yazıyodu sağında solunda ama çok hızlı geçtim göremedim.
bahsettiğiniz araç mı? harbici opc mi?
Bob Tolga :D MElih Özlem Gır gır Spec Biloyu :D Oğuzhan Astra Sedan Opc Emirahan Sipahi baba Style :D C180K :D
adam 110.000 TL almış fotoları eklerim deli dehşet birşey...
neyse yorgunluktan herhalde, dinlenmek şart oldu :D
benim gördüğüm m3 csl jantlı insigniaymış, şimdi baktım tampon felan orjinaldi.
çok fena insignia opc:icon_tup::icon_tup:
2 gun once eskisehirdeydim, PA gti evrenleydik cok guzel zaman gecirdik kendisi harika bir insan yardimseverce davrandigindan tesekkur ederim kardesim.
dragstar , lewo_rolla , corolla117 , 10ur_K , DraGGeR , notyet , Emre-G , Sefa_vts , mehzent bugün baya bi tt üyesiyle beraberdik :D
AC106 'yı gördüm :)
bu konu iyi oldu ya kim nerde ne zaman kimlerle sevisiyor takip edebiliyoruz :D
bende bugun 2 tane ''JET'' plaka corsa sport gordum biri siyah biri kırmızı :D
Killah(Doruk)ı gördüm ve Gökhan abi(Gariban) yi gördüm:)