dbs type r
Printable View
dbs type r
yanlış hatırlamıyorsam 2 gün önceydi herhalde beylikdüzü gürpınardan çıkarken SUS s2000ni gördüm
Hayallerinle Yaris | Facebook
evet o araba Umıt Dogan da su anda Ankara ıcınde gezıyor :)
R typer bahçelide görüldü kuzu kuzu yatıyordu :D
RT 500 ateş bmw caddede :D
5 Nisan'da KVB Getz görüldü Nergiz Migrosun önünde.
Hergun gordugum uyeler goruldu. (hergun fix is hayti vs 6 uye goruyorum)
Uyelerimizden Cem Yilmaz Goruldu G kasa ile selamlasilip sohbet edildi.
HNG 57 polo gti maltepe üniversitesinde görüldü önünde beyaz bi gti gidiyordu beraberdiniz sanırım
tuner faruk mertk görüldü karışılıklı yemek yendi faruğu gülme krizine sokuldu navigasyonla evi tarif edildi
ramorex görüldü makaranın dibine vuruldu :D
tk dayım evet.yoksa ne işim var b kapısı otoparkında:) ya geçen resimler paylaşılmıştı başka araçlar vardı senin araçta bonus gibi koyulmuştu orda görmüştüm resmini.dün ilk defa gördüm öğle arasıydı birde.sen tk damı çalışıyosun ?
ayfoncu abimizinmiş demek :D servis bekliyordumda dikkatimi çekti plakaya baktım dedim hatırlıyorum bi yerden :)
Red plaka fn2 type-r acıbademde görüldü.Ön ızgarası ve dodikleri bir garipti.
[QUOTE=Kadyr;5755897]tk dayım evet.yoksa ne işim var b kapısı otoparkında:) ya geçen resimler paylaşılmıştı başka araçlar vardı senin araçta bonus gibi koyulmuştu orda görmüştüm resmini.dün ilk defa gördüm öğle arasıydı birde.sen tk damı çalışıyosun ?
Aynen tk dayım bende o gün izinliydim hekimlige geldim bi 10 dk lıgına bıraktım aracı yoksa orda bırakmak ne mümkün :)
Birakma zaten o parka anasini aglatirlar:) hangi bolumdesin
Autojoy da eser 106 yatistaydi..bahcesehir de f&f car clean faruk_vtec le ve abisi fatihle yikama ve cila yapildi