Guzel dumanladik :D
Printable View
Eu gtc astra ataşehir
"cvk_sport" Hamit haznedar ibizasiyla.
Ayrica boyle bir araci gormek herkese canli canli nasip olmaz sanirim. Etiler'den bir NSX.
http://i.hizliresim.com/mlzBEy.jpg
http://i.hizliresim.com/Elqo39.jpg
Nsx cogu zaman yenikoyde caddede duruyor
İstinyede carrefourun orda kirmizi bir corsa ortaligi toz duman yapti burdaysa selamlar :D
35 AY 1912 plakali 106gti gordum kavacikta bizdense selam olsun.
3.caddeden gündüz frd 458 italia akşam'da evo 10 ve sti peşpeşe gittiler.
Dün akşam HKA Type-R Çamlıca gişelerden sonra ufak bir senfoni dinletisi sundu :)
nsx i geçen akşam bende gördüm istinyede sütişin önünden geçti, standartçı abimiz :D arka lastiği bile inik ;)
Dün Bob corsa basın ekspreste görüldü acelem vardi selam veremedim
Hâlde sbr polo gti i görüyorum surekli
07 Sk plakali kirmizi evo belekde otel otoparkinda goruldu
sabah SNN plaka beyaz cupra görüldü yenibosnada
CNK Golf park haline görüldü.Sahibi sanırım forumdandı sanırım.Maşallah araca o nasıl bir parlaklıktır.Durduğu yerde bile dikkat çekiyor.
Demin aynaya baktım . Çok yakışıklı bişey gördüm :D ***** bu aralar evden cıkmadıgımdan kimseyi göremiyom
dün akşam saat 23:00 sıralarında batikentte baya gazladım istanbul yolunda gazladım :) volvomla ama kimseyi göremedim (: piyasa ölmüş
Ruj roccolu akın, detailingci koray, rahmetli cupralı ayberk,
İzni bulunca sanayiye kaçtık :)
Merdivenkoyde kirmizi dk plaka hep ayni yerde park halinde gordugum prelude var siteden mi?
VSL 34 ve sarı plakasını unuttuğum s2000 b.evler benzin cafenin önündeydiler
VL air corsa Büyükçekmece
Bee Civic, HR Gti, EPD Vti, K Polo, K 205 etiker avcılarda görüldü :)
dün vis plaka beyaz nissan 100 yıl migrosun orda ki kavşakda görüldü :)
şirinevler dereyolunda 2 adet s2000 sarı ve siyahtı galiba araçlar..
bostanlı cafe roomun karşısında siyah evo ve te37li civic görüldü
Sabah Ataşehir de ACA plaka beyaz rocco görüldü.
rot plaka bocanegra bizim dükkanın önüne park etmiş,kimdi o tanıyan var mı beyler.
43 sl kırmızı cupra ve 34 gad plaka sari s3 Erenköy de görüldü. Kahve dünyasının önünde de yeşil airli focus u gördüm. Selamlar.
Mehzent SUS M3 Basın Ekspres'te görüldü. Maşallah ön taraf asfalta yapışık gidiyor resmen..
kırmızı rocco US4348 sitedenmi acaba ?