bende dıyorum arabayı bı yerden tanıyorum ustume ustume gelıyo durdursaydın alı laflardık ayakustu....
bugun;
rcbasaran
dragger
Printable View
beyler sarıyer tarafında haftasonu bir kırmızı delsol gördm s2k kırmızısıydı vyf yada vvf plakalı bu arabayı bilen tanıyan varmı?
34 bf xx48 idi sanırım plakası. Çanakkale Kipa otoparkında kırmızı sedan ies gördüm üzerinde orjinal jantları vardı basıktı bayağı maaşallah çok güzel buradansa. :)
merter mc de 16 plakalı EK honda maşallah basıklığı çok iyidi.
Haftanın 2-3 günü oldugu gibi , esg plaka e92 gri Em-re' yi gördüm.tem de trafikde her sabah aynı cıleyı cekiyoruz :):)
06 ZTG 54 turuncu audi ttrs fazlasyla iyi kimdir nedir :)
Dun oglen sularinda acibademde srk57 lagunayi gordum masallah cok guzel gorunuyodu
dogrudur dun o civardaydm:)
Bıraz once sahl yolunda bob corsayı gordm
dün akşam zeytinburnu sahilde sefayı gördüm sonunda arabası bitmiş geziyodu
Bu sabah dolmuşla geçerken autojoy'da kırmızı f458 görüldü.Siteden midir bilenmez :D
3. Sanayide srkshop un önünde 35 VT 555 vti görüldü.
brs70 sarı mıto burdan mıdr? Ve bılen varsa aracı foto olan paylasrmı cok begendm.
Vy, gd, th plakalar ve bir arac daha kumburgaz tarafina giderken karsilastim. Th plaka pug 306 idi birde yanlarinda bir arac vardi geldi ustume kirdi yanladi falan yanimda babam vardi anormal sinirlendik. Yavaslayip cam falan acinca buradan oldugunu dusundum. Buradansa arkadasim gel selam soyle oturalim cay icelim ama boyle hareketlere gerek yok ben sizi gorunce yardirip geciyor muyum?