valla ozan bakndm ama az ıcerde 2 yası buyuk abı vardı araba babadadr dye grmedm ıcerı orasıda yenı yenı falyete gecyo guzel bıseyler yapcaklar sanrm
Printable View
valla ozan bakndm ama az ıcerde 2 yası buyuk abı vardı araba babadadr dye grmedm ıcerı orasıda yenı yenı falyete gecyo guzel bıseyler yapcaklar sanrm
Eski dragger punto yeni Güneşşer Punto dün saat 5 cıvarı kapının onunde yatıyordu :D
maaşallah!
Dogrudur esenyurtta ehliyeti yenilemeye gittim..sonra Harunun yani a gittim sagolsun cok mesguldu yinede beni yonlendirdi..guzel bir ustada islerimizi hallettik..Sagolasin Harun..cikarken seni goremedim.Eserle selam soyledim sana..bekledim gelmedin cunku kardesim..
3 gündür ALG type-r ı görüyorum mahallede ataşehirde önümden HKA type-r geçti ama hala mahallede type-r gördüğüm için şaşkınım.
26PA plaka kırmızı GTi, 34SJT plakalı kırmızı, ofset jantlı Si görüldü, beyaz b kasa vectra Yunus Emre Kampüsünde görüldü. Tosfed gözetmen eğitimi sağolsun :)
bayrampasada bronz spoon jant (oyle bılıyorum ) Y plakalı cıvcıv sarısı buralrdan mı acaba hergun goruyorum baya baya basık araba
Bugün saat 18:10 sularında kartal stadının civarında 34 CAS 20 Plakalı S2000 görüldü.. üyemizmidir bilmiyorum ama!!!
bugün tem de kırmızı polo suyla tarık ı gordum..ufak tefek gazlaya gazlaya gidiyodu :)
lıvestrog sametı gordum karanlıkta yanında bıkac arkadas vardı boozer s2kde ordaydı:)
bizden mi bilmiyorum ama b6 kasa a4 gördüm sedefli beyaz önünde kocaman bir ic vardı.Koc plaka.Maşallah sesi güzeldi.
biraz önce trafikte değil ama istanbula geldiğimde sürekli arabamı bıraktığım otoparkta 07 TM 444 mavi subaruyu gördüm maşallah diikat çekici:)
EOT 91 s2k eray çetin , mert songül ..
JBR 87 Dükkana uğradı o sıradada mavi bi cabrio bmw ile cabriolet abimiz geçmiş ben tanımıyodum emre şener öyle söyledi :D