Helal olsun adamlar azimle ugraşmış :D boyasız van'ı boyasız RSe çevirmiş :hahaha::hahaha:
Printable View
Bugun sabiha gokcen pendik yolunda soldan kaptirdim gidiyorum yol akici sellektor yaka yaka ne olur ne olma okuz cok diye.kac metre ileride beyaz polo gordum sellektore devam ediyorum adama yaklasiyoruz saga cikar gibi yapti yolu ortaladi!!bnde hiz kesmedim 180 le ikiserit degistirmek zorunda kaldim frene bastim onune attim gelmis sellektor yapiyor bana.elimi camdan cikardim napiyosun diye bide gaza yuklendi gti kaciyor sanki adam oldurucez pesine biraz yapistirdimda gti biraz uzadi tabi.yalniz bu ikidir basima geliYor ayiptir yani en sonunda kemeri takicam yapistiricam birine arabayi hasat etme pahasina ama onumdeki geberip gidicek mahkemede ugrascaz ona korkuyorum.ulan biz sag seritte giderkende arkamizi kolluyoruz adam solda gdiyor orta boş ne arkasina bakiyor ne bisi.o gti buraya uyeyse biraz ders alain bigun gozu kara biri arkadan koyar ondan sonra gorur dunya kac seritmiş!!!!
drager baskan sahlden akıyodu low slow olarak
zıpzıp harunu gördüm tosunumu tertemiz yaptı sağ olsun, fakat gök gürlüyor emekler boşa gidecek sanki :D
otimli m3 darphanede çekmiş taksi durağına kafaya:D
Ulan bi baktım karşıdan mali geçiyor bi bagırdım bakmadan gazladı gitti :D hayda dedim tam gelip buraya isyanımı yazıcaktım ki geldin :D onun haricinde Selim bayrak ve makinası :) crc ramo yunus kg bz 106 eserayvaz :) vs vs fuat görüldü :) şahin görüldü dj typer fjk caner beyler görüldü :)
Dün Akşam SUS S2000 Mahzent Görüldü Selamlaşılıp Kısa ßir Sohßet Edildi Emniyet Şeridinden :D
34 red 17 kırmızı s2000 Kıbrıs Girne ramadan Cemil meydanı belediye otoparkında görüldü :)
Emre sener goruldu , siparis teslim edildi , bah$i$ alindi :D
Sahilde Alpi gördüm yerlerde tısır tısır gidiyordu sellektor attım devam ettim kafam iyiydi :)
merter mc hareketlydı gene :)
merter MC gerçekten bayağı hareketli ve action doluymuş bi kaç arkadaş yanlamaya falan kalkmış tam giricektim arkadaşlar çıkmış polis gelmek üzereymş herhalde ?
Bende MC in önünden sıkarak geçtim saolsun bütün arkadaşların gözü kulağı yoldaydı :D
mc fenaydı
Saat şuan 3, MC'ten hala aralıklı şekilde egzoz sesleri gelmeye devam ediyor :D
RR 141 * Ep3 :)