hımmm...:rolleyes: demekki karaköy sonrası köprü sefası falan fıstık..:D
Printable View
Az once cevizlibagda yesil lamborghini ile yan yana baya gittik super bir aracti acaba forumdan mi :p
rv saxo dükkanımın önünden geçti :)
gazi iibf otoparkında ki megane rs forumdan mıdır? :)
Tunç mete görüldü :D Kumburgazda
Sinan "snan1910" görüldü, buluşuldu ayaküstü sohbet+ticaret yapıldı, çokta memnun kalındı
3 gundur adanadayim surekli seat goruyorum :D
RUD CZT çiğdem mahallesi 100. yıl hastanesi civarında görüldü.
Yesilyurt balkonun onunde beyaz golf gti gordum . Yesilkoyde ara sokakta sedefli beyaz polo gti gorukdu siyah audi r8 :) hicbirini tanmyrm ama
Beyaz HY Bravo Dip basık te37 jantlarıyla görüldü maşallah zımba gibi duruyor :)
karbon si sanırım bizim komşu olmuş sürekli kçekmece aşıkveyselde görüyorum park halinde.
ruh 01 rocco hacettepe üniversitesinde görüldü oyun havası eşliğinde kopuyorlardı
daha sonra kampüsde zekky kankam ile karşılaştım
adnan yüksel caddesinin etlik caddesiyle keşitiği noktada pastanenin olduğu binanın otoparkında bitane siyah s2000 görüyorum spoilerli felan acaba forumdanmıdır.
dün b.çekmecede yky siyah megane rs i gördüm ve aynı yerde basık kırmızı saab 9-3 aero koyu renk jantlıydı siteden mi bilmiyorum ama iyi duruyor :)
sabah avcıla keçmece hattında yanılmıyosam biri passat diğeri kalos peşpeşeydi ikiside başarılıydı . hemen arkalarında da 07 kk plaka kırmızı kaplama vtec 2 vardı .
ya fıstıkağacı bağlarbaşı tarafında sjn plakalı sarı bi civic görüyorum forumdanmıdır acaba çok güzel duruyor.