aynen az önce bende denk geldim ona halasgargazide fena idi :D
Printable View
dün gece 12civarlarında haliçte 25 plaka siyah rcz ve çobançeşme sularında EGE plaka kırmızı coupe 3serisi ile selamlaşıldı. Çok hevesli çıtırdan basık sanırım siyah bir 207 marmara forum e-5 bağlantı dönüşünde görüldü.:)
Fenerbahçede kırmızı spoiler'lı siyah seat gördüm :) forumda bir ara bir konuda resmini görmüştüm :)
Bodruma bırılerı gelsede hazır sezon acılmısken bızde bırılerını gorsek ağırlasak tanışsak :)
JUM type r bugün beşiktaştaydı.
06 bb 7767 siyah s14 atisanda dükkanın orada gördüm.bizim forumdan mı
sımdı low rıder corsa yanından gectım cok uzuldum gunes altında kavrulmus bır vazıyetteydı yok mu buna bır golge yer :(
tholl-ga beylerde suan konuyu okuyorlar ama kendısını uzun suredır goremıyoruz :)
Gks 43 typer ı gördüm ıhlamur yokuşunda
Dün akşam kızıltoprak ışıklarda ben ceza yerken bi i30 gelip yapabileceğimiz birşey varmı ? diye sordu. Forumdansa kendisine teşekkür ederim.
[QUOTE=Low-Rider;5947490]gölge ağaç altı güzel oluyorda kuşların tecavüzüne maruz kalıyor:(
ordada haklısın bırde bılmem dıkkat ettın mı araba pısken kus gelıp bırseyy yapmyor ama arabayı temız gorduler mı dayanamıyorlar cok dıkkat ettım hep aynı ya