ev Plakalı 3 serisi bomonti tünel girişinde görüldü.
turuncu sarı karışık bi renk e90da boğaziçi bağlantı köprüsü üstünde sağsol yapmaya çalışırken görüldü :P
Printable View
ev Plakalı 3 serisi bomonti tünel girişinde görüldü.
turuncu sarı karışık bi renk e90da boğaziçi bağlantı köprüsü üstünde sağsol yapmaya çalışırken görüldü :P
dün gece izmitte gazlayan ön camı stickerli type-r burdan birimidir acaba ? :)
öğlen bostancı sanayide alp2 cuprayı gördüm yanlış değilse maşallah çok güzeldi :)
dün yavuz abiyi gördüm bebekde dondurmacıda
res s2000 üskûdar patsocudaydi galiba
Yesilyurt , Selim Bayrak e93 :) masallah dekoru resmen iyiydi :)
Yesilkoydede musti :)
Hafta içi her akşam olduğu gibi 01 plaka revo tt ve 01 plaka revo rocco batı ataşehirde starbucks ta görüldü . Araç sahiplerini tanımadığım için selam verilemedi :)
eyv enes:)
Elpadre melii abi bakrkoy transt yol ckısnda goruldu
Ahm performance Ahmet az evvel yanımızdaydı.Yeni tanışmak nasip oldu.burdan tekrar selam olsun.
opetn ordaym kanka. Gorememem sabah erken gelyorum aksamda gec ckyorum muhtemelen sen gun ortasnda galerıaya gelıp gdyosundur.
Pazartesi aksami saat 23:30 gibi
Bana dalasip satasan tek kapili cabrio mercedes
El sallayip bye bye gibilerinden gazladi, sonra husrana ugrayinca ne yapti, ne dedi, ne hissetti merak ediyorum. Herkese bye bye deyip ucacakmis gibi el sallamaz umarim bundan sonra. Arkadasinada rezil oldu.
Onun haricinde dun aksam Baris Ardali ve bugun Halil Karakas ayak ustu lafladik :)
Samet Fzg Radar Hondadaydın Maşallah Boya çok başarılı olmus ;)
GFJ 306 GTI ile çok karşılaşıyorum sabahları atakentte ümraniye ye doğru çıkıyor..
41 plaka Rs görüldü ümraniye haldun alagaşta.. dün akşam da dip basık gri focus'u gördüm..
ezn s2000 altunizade..