Dun caddebostanda bugra abiyi gordum sanirim balik tutuyodu:)
Printable View
Dun caddebostanda bugra abiyi gordum sanirim balik tutuyodu:)
SUS 69 s2k görüldü içindeki yakışıklıya selam verildi :D oda 2.vites gazlamasıyla cevap verdi :)
Maşallah kardeşim tekrardan :)
Emg gergin sekilde AYN de duruyo.
Kirmizi sus s2k yine maslakta
pembe jantlı Fd6 gören yokmu yaw :(:(:(:(
desene çıkartıyonmu diye:):):)
gry85 güray görüldü
Onur, Yunus muhabbet edildi :)
Bakırköyde plakasını unuttugum mavi cabrio porsche.. nası bi güzellikti öle ya :D
Bide Bakırköyde off-road chevrolet jeepıyle orta bariyerden taksi sollayan abi burdan biriysen gayet iyiydin :D :D
Bu aralar çoook fazla çevirme var dikkat edin derim. Özellikle son 3 gündür. Trafikte kime gözükürseniz gözükün Trafik Ekiplerine gözükmeyin. :D
bu aksam merter de sarı renk sedan cıvıc gordum masallah cok tatlı olmus, sıtedenmı acaba arkadas ?
DD plakalı siyah toyota goralla hb jdm tarzı dolaşan ümraniyede .arac sanırım sıtedendi dua et hanımım vardı yanımda.
emirhan_sph, Yeniköy - Emek mantı :)
Dun aksam emirgan oralrda us beyaz megane baya baya basikti .) bide abbas waffle onunde simsiyah kia ceed gordum baya hostu kimindr blmiyrm
Buralardan mi ?
geçen gün ysn 01 corsa otoparktaydı koza parkının oralarda bi yerde .. karşı otoparkındada EFG 17
Air li jetta istinye sahilde muhtesem duruyordu. Ardindan ae plakali nsx li amca karsima cikinca kapak oldu arba dogustan surungen.