Özalda mı oturuyorsunuz? Eyvan'ın oralarda.. Eyvan'ın içinde ne cevherler vardı daha :D Alperen'le bi orada karşılaştık çünkü..Kamer abinin yanındaydım da ondan şey ettim :)
Printable View
tunc emirhansph emre abdik ilk önce etiler marmaris yeşilköyde sonra af sonunda sonrada yeşilköy spor klubünde görüldü :D
st-max
c.tesi acıbademden çıkarken sağa sola baka baka çıktım bi camda çocuk vardı heycanlı heycanlı dışarıyı izliyordu :D :D dedim st max bu olsa gerek :D :D
UD focus çalışlar caddesindeki çalışmadan ötürü girdiğim ara sokakta sağ tarafımdan karşıma çıktı...
AGA 24 plakalı Rolls-Royce gordum lucca barın onunde bizim foruma uyemi:)
Altayçeşmede TU5051 i gördüm honda ies
dun bır vtı gordum plakayı tam goremedım
cabrıo 630 un arkasından kalkmasına ragmen adamı gecıp uzayıp gıttı
vay be dedımmm
fzg vtecmmi ne füme yaylayada paso gazlıo :D öle tek başına olmaz beraber gazlayalım =) dün akşama doğru alaturkanın önünde:D
ataköy marinada sbr typer'ı gördum park halinde
vaf38 dıye kırmızı bir vti geçti az önce mahalleden vaf dıye vardı sanki sitede :D
Çokta çocuk değilim ya..Yaş 16..Yok abi ben değildim cumartesi günü hiç cama çıkmadım :)
Ama tam olarak nerde oldu :D
Bu sabah feriköy mezarlığına mezar ziyaretine giderken akaretlerde sanırım 34 KRY 03'ü gördüm.Mavi s2000.. beşiktaş harbiye dolmuşundaydım..
Az öncede görkem abiyi gördüm.Bagajı açmış lastikle uğraşıyordu sanırım lastiği parlatıyordu :)(VTEC-®)
mavibulvarda oturuyorumda halamlardaydım dün o otoparkın hemen karşısındakı tüpçünün üstündeki bina. balkonda etrafı ızlıyodum o ara kamer abinin arabayı gördüm hemen ardından kırmızı golf gti geldi (jantları değişmişler, tavan sıyah kaplama yapmışlar sanırım) ardından bikaç leon falan geldi mavi bi subaru geldi dedim ortam şenleniyo :D :D
dün ondan bı kac saat once vosvoslarda konvoy olmuş geçiyodu güzeldi :)