Dün kumburgazda Bkm plakalı sarı mugen s2k ve Melih Ö. nün clio'sunu gördüm 2 aracında Maşallahı vardı..
Printable View
Dün kumburgazda Bkm plakalı sarı mugen s2k ve Melih Ö. nün clio'sunu gördüm 2 aracında Maşallahı vardı..
edit..........
10 krktr
Edit............
10 krktr
cumartesi gecesi 2:30 gibi cevizlibağdan mertere doğru peşimden siyah bi 306 geldi ama plakasını göremedim ben yan yola girdim arkadaşla selamlaştık burdanmı acaba:)
bob corsa ile selamlaşıldı bugun. aracını yıkamaya gidiyordu :D
Başakşehir - kayaşehir arası yolda toprak alana park etmiş beyaz renkli plakasız bir s2000 duruyordu.İçinde 4 tane 8-9 yaşlarında çocuk bildiğiniz öyle oyun falan oynuyordu şaşırdım kaldım.
HL plaka kirmizi Leon'u gordum sahilde park halinde ama orijinal jantlar vardi uzerinde, Mercedes jantli halini merak ediyordum :) Yine de guzeldi masallah
Bir de cok basik gri renkli EG vardi, parklari acik vaziyette park etmisler :) O da guzeldi masallah
Sariyer-Emirgan arasi bi yerlerde gordum bunlari ama tam mevki hatirlamiyorum
reg 106 aslantepede yol kenarnda içinde kimse yoktu
f evo8 nişantaşı
birde cumartesi saat 23.00 gibi florya havuzlu bahçenin orda sağda duruodum siyah bi s2000 yanıma gelince yanlamaya başladı o da forumdanmı acaba? plakasını tam hatırlamıorum VJ 2105mi öle bişeydi sanırım yanlış hatırlamıyorsam
34 VTC 40
Samsun fevziçakmak Mahallesinde duruyordu.
dün akşam 11.30 gibi Ortaköy yolunda Çırağan'ın oralarda Baran Abi'yi gördüm galiba.34 BRN plakalı Beyaz C Serisi Mercedes'ti. Oysa maşallahı var değilse de çok güzeldi yine maşallahı var :D
bodruma doğru giderken szg x6 görüldü ,burda birinin avatarı diye hatırlıyorum