Selam veremeyecek kadar hızlıydım sanırım :D kınamanada ayrıca tükürürüm senin :D
Printable View
34 JA 8783 s2000 Sinop'taydı. Sahibi bizden biriyse veya tanıyan varsa maşallah demek istedim gergin görünüyordu :)
Bugün sabah 9.30 civarlarında Merter'in biraz ilerisinde beyaz bir Scirocco patlamıştı, inşallah forumdan değildir.
34 HR 4554 Beyaz megane 3 . Basık, siyah jantlı Afyon Mc Donaldsta gördüm 2eylül pazar akşamı
anadolu yakasında FB 3222 beyaz 1.6ies hemen arkasından kırmızı bı teg, teg makas ata ata gıdıyodu.
onlar kanka Engin :D konusuda vardi yanyana fotolari filan, bende cok goruyorum anadoluda :)
22.00 sularinda istinye cetesi goruldu :) saga sola daga tasa sikiolardi, sonra ayni kafeye oturduk, aralarindan tanidiklarim Az306 Gokhan, Emr53 kardesim, abisi Evren, Emre D., daha 1 suru arkadas vardi :)
edit: yenikoy'de HL Leon goruldu :)
tekirdağa giderken kırmızı galiba typerdi 34 ta plakalı typer gördüm
Geçen gün Emre Demir'i görmüştüm İstinye Borusan önünden üstünü açmış gidiyordu.Gözlükleri de çok beğendim =) İkisi saat önce tekrar gördüm Yakamoz Cafe'de yanına gelip biraz sohbet etmek isterdim ama çok kalabalıktı.Arabaları dizmişlerdi çok şık görünüyorlardı.Ama Bmw cabrio'yu göremedim beyaz 106 ile mekandan ayrıldı =)
Sanıcak bu çocuk beni mi takip ediyor =) Aynı semtte olunca karşı karşıya geliyorsunuz haliyle
Dr ecu roccosu bostancida goruldu biraz zor bi durumdaydim takilamadim :)
pazar günü saat 15:15 gibi EH vtec ümraniye ikeanın civarlarında görüldü :)