metini gördüm ve tam emin olmamakla birlikde maltepe sahil yolnda passtaturbonun passatı gördm
Printable View
metini gördüm ve tam emin olmamakla birlikde maltepe sahil yolnda passtaturbonun passatı gördm
bende 1 saat önce tem okmeydanı ayrımında korkunç bir kaza gördüm...
inş ölen yoktur.çocuk minibüsten uçtu pazar pazar olay olduu :(
Cadde bostan rakkasın ordan kim geçtiyse gördüm hatta peşpeşe teker yapan iki tane scooterlı pizzacıyıda gördüm.
pistte giderken bi haylı gördüm
Kızıltoprakta mehzenti gördüm kırmızı SUS la.Tertemizdi yağmur yağınca direk aklıma o geldi :D bende siyah slk vardı korna caldım
dün gece bağcılar istanbul caddesinde fk7722 plakalı louis vouitton astra'yı gördüm tek gözü sönük usul usul gidiodu.. ;)
tarıks cem36 börek çörek alıp çengelde çay içtik kahvaltımızı yaptık:D
cfg plakalı passatı gördüm sahil yolunda :)
20 saniye once dukkanımın onunden yesilkoydeki evo 9 lu Cem gecti :) acelesi vardı galiba :D
Yiit i gördüm salonda yatıyo :D
sabah bitane cooper s gordum AP 2909 mu neydi plakası varmı tanıyan bizden mi acaba ?
Arkadaşlar Sarı bir EP2 sport var ezl plaka bizlerden birsininmidir? bu aralar sürekli görüyorum.
biraz önce ereli gördüm aksarayda ...korna çaldım sellektör yaptım havai fişek attım ama beni görmedi :)
Enes abi(BA Type-R)yi gördüm:)
bende bugun enkei jantlı siyah miniyi gördüm ama sahıbını tanımadıgımdan slm veremedım
7 gibi Alptuğ abiyi gördüm acıbadem'e çıkıyordu dip basık olunca yerdeki ufak mazgalda bile yavaşladı.Müzik açıktı.sarı tişörtü vardı. :)Yanlız pek benzetemedim alptuğ abiye saçlar felan birde biraz yanık tenliydi..,
Arka camdaki 2 tane tencereyi beğendim :)
KHK80 i gördüm :D
evt oyle biseydi kanka yok bide aracı kullanan arkadas ota boka sıkıyordu sabah trafikte makas falan yapıyordu sacma sapan :) sonra ilerde ısıkta durmak zorunda kaldı bende gittim yanında durdum motorsikletle ozellikle :)
yektayı yada gorkemi tanıyormusun diye sordum yok tanımıyorum dedi sora bi baktım tsortunde bmw amblemi var :D dedim arac senin mi yok benim değil dedi. anladım tanımazsın o zaman dedim ve devam ettim arkadas servis elemanı almıs arabayı nereye goturuyorsa sıka sıka :D sahibi bizdense bilgisi olsun dicektim...:D
34 AG 2.. plakalı siyah S2000 siteden mi??
ne egzos var onda yaaaaa şahane gürlüyor araç :D
herkes birbirini plakadan mı tanıyor ya maşallah hafızaya ... Ben hergün kızıltoprak bostancı arası giderken birilerini görüyorum ama plakaları tutamıyorum aklımda valla ki sorayım forumdan mıdır diye :(
Sabah bizim buralarda TM plakalı Cupra gördüm, çok fena solladı bizi...:D
bugun sıtede olan 54 ta plakalı vtec ı gordum talıh b16 nıcklı arkadası:)