b u aksam yayla da 2 tane m3 hardal rengı arka arkaya parketmıs cafelerın orda. Allah ım nası bı guzellıktır onlar ya ..
Printable View
b u aksam yayla da 2 tane m3 hardal rengı arka arkaya parketmıs cafelerın orda. Allah ım nası bı guzellıktır onlar ya ..
FUR auris beylikduzu shell di galiba yakit aliyordu.. :)
laa kımı sayım bır suru adam gordüm bugun yedık ıcdık cıla yaptık :)
bugün gördügüm kadarıyla yakıtı vardı kaşarın napıyodu ki acaba orda :D Bizde gördük onu sagolsun ziyaret etti bizi :)
Sinan s gökhan 306 okan depe sagolsun bizi ziyaret ettiler :) görmüş olduk.. ama yogunluktan ilgilenemedik..
dün akşam tholl-ga yakalandı köşeye kıstırıldı bel cıtlatıldı selamlaşıldı :D :D
41 HA 630 beyaz rocco aksarayda gördüm bizim gergin rocco :D
yok istanbulda yasıyorum bu hafta sonu ankaradaydım
KN plakalı beyaz delsol goruldu b.evler de :)
ya tahmin ettim sana geldiğini zaten çok komikti valla ya :D
şok oldu :D olm niye sölemiyosun bizi rezil ediyorsun :D diyorum bu gökhanın arabası değilmiydi yok diyo o an şoktaydı heralde :D sonrada evet falan dedi 3-4 ay önce aldım falan diye :D
olm sorma ya rezil olduk :D
rjh99 üsküdarda görüldü
sefaköyde sarı GC plaka 106 , time-R
cumartesi - burkaykalyon , burak e , ahmetyılmaz , emre ud focus , time-R , otomania , sezer nakipoglu , barıs ardalı , oguz unver , engin kaplan @merter mc
pazar - ud focus basın sitesi , ff focus Fors yıkama , anıl kuş yayla lovely cafe önü , 2 tane hardal rengi m3 ü bende gördüm maşallahları vardı.. ;)
L Beyaz s2000 ömür plaza önündeydi sabah
Frid Feriti gördüm tem yolunda önünde giden C4 e yetişmeye çalışıyordu :)
106Arts yenimahallede gazlarken görüldü :)
NK m3 caddeden otoparka gırıyodu dün bide c.bostan MC te bordo civic gördüm baya güzel duruyodu ama plakasını göremedım :)
öğlen zeytinburnu tekstil meslek lisesi bahçesinde sarı s2k yatıyordu plakayı göremedim :)
EU2393 s2k kimindir sefaköyde geziyor yeni toplanmış gibi bir hali var