Dün Okan abinin arabasını gördüm saniye farkla kendisini göremedim :)
Printable View
Dün Okan abinin arabasını gördüm saniye farkla kendisini göremedim :)
Dün gece yine çiftekumrumuz çok janjanlıydı :)
taytay, 1.6 VTİ Uğur, beyaz 206, kft type-r vs. vs. vs.. Eskilerden de CAC VTS Can :D
Hepsine maşallah.
3 gün oluyordur erdi52'nin aracı sanırım ciddi basık bir focus haydarpaşa numunenin bahçesindeydi sanırım...
Dün gece gökhan_205 pampişimle beraber rumeli hisarüstü to stage geçtik, gitmişken US'lu corsacan emrahıda aradık sağolsun kırmayıp geldi muhabbet sohbet falan derken 02:30 sularında umu_vtec pampişimiz aradı üşenmeden karşıdan geldi ve bizi bitirdi sabah 05:30da evlere geçtik sayesinde :D ve şuanda iş yerinde ERROR vermiş durumdayım ahahahah :D
VA S2k Bahcesehir'de goruldu
süreyyaplajı mcte olacağız,oradan da otoban bekler,gelmek isteyen telden ulaşsın 05435497522
Bugün İzmit Realin ordaki yolda DD 088 Seat Leon ve Fr 636 206 GTI gorundu..Leon fena şekilde gazlıyordu :)
bjk fulya tesislerinin önünden geçen s3 sanırım outlaw'ın aracıydı 1-2 saat önce
7-8 civaride gur 86 fsm köprü yolundaydı maşallah bileğini konsturuyordu :)
Bahcesehir cıldırdı imprezalar cupralar typeRlar s2kler hayırdır inş :))
Hayatımda hiç görmediğim bir yerde çevirmeye girdim. Ottoman type-r'ı da çevirmişlerdi, allahtan beni çok uğraştırmadılar.
Otomania, Baris ardali, h.savas, ahmetyilmaz, burkay, caglar, resat, ak vtec
Şimdi EV RC ibrahim pampişim dükkana ziyaretime geldi ayak üstü sohbet ettik biraz.Maşallah EV'lat fenalarda :D
albatros diye bir yerdeyim :) kimseyi görmedim ... istanbulda nasıl yerler varya
Albatros harika yerdir ya :) Özellikle yazın müthiş :)
aynen öleymiş akşam 8ekadar buradayım ama baya sesiz biryer aslınd yazın güzel olur buralar..