siteden :) atılımdamı kardeşiniz
Printable View
34 TH plakalı beyaz şahini görüyorum son 1 haftadır şehreminide şaka gibi basık :)
Driftlerdeki Turbo E39 5 kasa ( Oguzhan'di sanirim sahibinin ismi ) sabah Altunizade'de bosu gordugu yerde sika sika gidiyodu :)
tdipower serdar cepa civarlarında görüldü :)
Balçova ilke polikinlik sokağında basık gri tigrayı gördüm önümden geçti sellektör yaptım ama görmedi sanırım :)
Samandira giselerden dudullu giselere kadar dumana bogdugum civicten ozur diliyorum :)
KVC cupra goruldu dikmen caddesinde masallah harika gorunuyordu
natayolunda beyaz rx8 say plaka.
Esenyurt'a doğru geçerken bir bulvar üzerinde kırmızı bir S13 gördüm,yabancı gelmedi araç siteden muhtemelen de,plakasını göremedim...
lsr 206 rc burdan kimsede değil sanırım.. ön tamponsuz bi şekilde halıcıoğlu çıkışında E36 kovalıyodu.. öle 3e çekmeyeydi iyiydi :(
Emre şener florya , VA focus kırmızı Sefaköy
çağlar coşkun , ramo si , reşat DB vtec , Zıp - Mr.Garage
Saskinbakkalin o tarafta 13 plakamiydi tam hatirlamiyorum foruma uye subaru forester i gordum aksiyonlu kar videosu vardi hatta :) telefonla konusuyordu yola atlicaktim yoksa :D masallah cok guzelmis arabada
aramızda mıdır bilmiyorum ama lacivert bir e46 320ci/i çok dikkat edemedim eğer aramızdaysa ve benden yaşça büyükse de kusura bakmasın artık ama ya kafası çok iyiydi ya mangalda yürek yemiş çıkmıştı yola kendisine cesaretinden ötürü saygılarımı sunmayı borç biliyorum, bi anlık gözüm radyoya falan gitse o an şimdi hastanedeydik..