Saat 20:00 civarında UU plaka Air Toyota, te37 Li Beyaz golf Kartal Rahmanlar MC de görüldü :)
Forumdan 34 E plaka Beyaz GSİ,26 Plaka corsa gsi görüldü gazlandı :D
Printable View
Saat 20:00 civarında UU plaka Air Toyota, te37 Li Beyaz golf Kartal Rahmanlar MC de görüldü :)
Forumdan 34 E plaka Beyaz GSİ,26 Plaka corsa gsi görüldü gazlandı :D
Galiba dragger kia gordum yesilyurtta balkonun onunde
GTR 01, GTR 35 plaka Nissan GTR'la siyah başka bir GTR; Maşşallah E-5'te sıkışık trafikte milleti iyi taciz ettiler. Resmen yol açtılar kendilerine..
Bunlara bir de 07 plaka sonu 84 olan Eos'da eklendi sonra. GTR'lara salça olacağım diye salak saçma hareketler yaptı..
emirhan sipahi florya :)
gece 1.5 gibi aksaray tarafında FAT 72 evo9 plakasını yanlış hatırlamıosam, maşallahı var :D
FAT evo bahçelievlerden jfk'ya çıkan sapakta köşede park halinde duruyordu. Maşallahı var :)
ataşehirde sarı stilo vkt 55 plakalı.
Dbs polo arapsuyunda gazlarken görüldü.
Beyaz SLS amg acıbademde gördüm:Maşallah dedim.Kendisine baktırdı.
Geçenlerde izmitte 34 enz 75 plakalı sti görüldü gerçekten maşallahı vardı saahibi siteden mi acaba
Dün gece 23 sularında 34 EFG 17 bulgurlu dolaylarında gördum karsı yonumden ılerlıyordu sanırım low-rider dı heralde araç sahıbı
someonespecial kerem abiyi sosyete pazarının orda jdmlerini yakmış beklerken gördüm galiba emin değilim o olmayabilir de :D
uc plaka beyaz gtr35 kentparkda görüldü
34 EFG 17 yabancı gelmıyor plaka heralde arada sırada bende lıbadıyede otobus beklerken goruyorum emın degılım
bide "hakan kolayca" hakan abinin OPC avcılar kahve diyarının orda görüldü
Beşiktaş tünel çıkışında tek kapı kırmızı yeni kasa Opel Corsa'yı gördüm. Arabada iki kişi vardı çıstak çıstak devam ediyorlardı. Sağolsun ilerideki çevirmeyi farketmem için dörtlüsünü yakıp uyardı tekrardan sağolasın.