aynen minibüs caddesinde tren istasyonunun karşısında oturorum araçta o civarda park halinde hep, sen nerede oturuyorsun
Printable View
aynen minibüs caddesinde tren istasyonunun karşısında oturorum araçta o civarda park halinde hep, sen nerede oturuyorsun
Bu arkadas forumdan mi acaba az once cektim
http://e1301.hizliresim.com/15/w/jgk8b.jpg
GNS type-r garajında branda ile örtülü şekilde duruyordu.
Maltepe sahilde s2k ufak bi kaza yapmıştı sanırım ters duruyordu, tam da göremedim, kazalı bi durum var ise geçmiş olsun.
bi kaç haftadır nişantaşında 35 EA plakalı mavi hactback vti görüyorum.. bu akşamda yine nişantaşında sıka sıka gidiyordu
1 saat kadar once FSM Anadolu cikisinda denk geldigim DV plaka gri MK5 forumdan midir acaba? :) Guzel gidiyordu
Ecufastte GC plaka sari 106'yi gordum bir de ZOR plaka interlagos M6
engin in vti leş gibi yatıyodu :)
Geçen cumartesi, 22-23.00 sıralarında bebekte bi siyah s2000, yanlarken oldu sanırım, kaldırıma çıktı ve indi. Forumdansa kendisine geçmiş olsun dilerim.
Başakşehir'e gidern HB 9364 plakalı siyah A3'ü STP Selçuk zannedip biraz darladım clio ile. Hakkını helal etsin.
Bugün UC plaka evoyu gördüm ama gördüğüm yeri unuttum :D ayrıcas Kurtköy'de ışıklarda dururken önümden beyaz bir S13 geçti ama plakasını göremedim :)
An itibari ile 34 nzz 81 turbo civic pendik grj car wash da goruldu cikarkende gucunu gosterdi masallah
kd vteci göremiyok:D
Ahmet Yılmaz, Burak E, Berkay Aydın dükkana geldiler ziyarete sağolsunlar. Ahmet bana lip çaktı gitti :D
CNK 62 Muratla dün buluşuldu, gazlandı :)