bugun onuru gordum 1.4 cıvıc grı
Printable View
bugun onuru gordum 1.4 cıvıc grı
Fusion35'ide gördük tabiki yüzlasta muhabbet ettik ama trafikte görmediğimiz için sayılmıyor:D
YGZ typer'in yeni sahibi kimse eger onu gordum gece 1 gibi caddeden cevreyoluna baglandik once o benim arkama geldi yol verdim gecti YGZ oldugunu gorunce biraz gazladim ses dinlemek icin, arkadas kendisine kaldirdim roll yapmak istiyorum sandi ama haddime degil tabi :D sagolsun biraz gazladi mest oldum ben de, Allah motoruna zeval vermesin :)
K Cupra Joker caddede onumden gecti usul usul
turuncu s2000 34KB671 kadikoyde otoparkta goruldu yaninda da 34 GT 207 vardi
CSZ 92 sanırım. Beyazz ibizayo gördüm.
Merter Migros yanında DBS typer yardırıyordu =) Bi ses geldi dedim kesin forumdandır baktım DBS =)
VT001 Vtec'i gördüm Çevreyolunda sağdan gidiyordu.
dragger
onurk
emreg
:D özlemiştim keratayı :)
bende corolla ile eve gideri iken şirinevlere giren egzozdan alev çıkaran bordo bir saxo ile sefaköy yokuşunu EZN ile CAK s2000 lerin gidişlerini floryaya girişlerini gördüm mest oldum :)
onun dışında bahçelievlerin kemik tayfası ile berabaer maçı izleyip waffle yedik :)
bayramın son günü yeşilköy balkonun orada bob'u gördüm park halinde o çamurluk ne Allah cezanı versin senin
okulda tuner faruğu okulun çıkısında corollasını gördük hatta ondan sonra arabaya binerken fk astra geçiyodu amg jantlarıyla çok güzel olmustu maşallah
34 SRV 12 kırmızı birşey gördüm havalimanı kavşağı e-5 şirinevler yönü yan yolda durmuş arkasındada reflektör vardı
plakadan sorgu yapabilen varsa bir baksın nedir bu araç :D
ak vitenk ...
Sinir oldum kimseyi göremiyorum neredesiniz s2000'ler neredsiniz diğerleri :D
Bu arada german style mert abi ile yüzü yüze olmasada tanıştık o da acıbademdeymiş :)
tamam tamam tam olarak bende markasını çıkartamadım ama floryada yatıyodu bizim üst sokakta...arkadan corvette önden 350 z farlı mı ne kırmızı çakma ferrari görünümlü tanımlanamayan bi cisim olmalı :D
Yatıyodu demek yol yaramamış uykudan uyandıramamışlar :hahaha: :D