Geçenlerde Gri RS tamponlu falan megane 2 sw gördüm. jantlı basık falan çok beğendim. maşşallah Allah nazardan saklasın kiminse:)
Printable View
Geçenlerde Gri RS tamponlu falan megane 2 sw gördüm. jantlı basık falan çok beğendim. maşşallah Allah nazardan saklasın kiminse:)
Istinye'de sitedeyken Offliner'in Airride Cabrio A4 ve Golf'u, Istinye sahilde de 10.30 sularinda airride Bora, UU plaka airride Toyota goruldu, onlerinde de beyaz bi Corsa C vardi.
Biraz önce kemerden dönüş yolunda 07 k 8191 beyaz 106 gti 'yla Alper i gördüm.araçta bizim ufaklık uyuduğu için fazla yanaşamadım sonrada tünelde kulağımızın pasını alarak uzayıp gitti...:D
bu aksam merter mc'de benimle birlikte aracı baglanan kımler var burda :)
06 sh 211 kırmızı integrayı gördüm istinye çarşı içinde
çok can alıcı duruyordu
dun saat 17sularinda schumi beyi s2k'sı ile topcu taraflarinda gordum. araci dikkat cekiciydi,masallah...
54 plaka siyah sierra balıkesirde park halindeydi sahibi burda mı acaba
Durup dururken mi baglandi ?
Dün akşam merter hercanlıydı yanlız bişeyler olacagı belliydi amaçsızca sıkanlar eksoz şekli yapanlar falan :D bu arada Oğuzhan Öksüzün Jetta görüldü merterde gerçekten çok güzel olmuş maşallah :)
merterde park halındekı aracları bıle bagladılar,çekici ile çıkışı fılan kapattılar.biraz abarttılar.
üst otoparktan normal park yerınde bıle arabayı zor kacırdık.
baya bı arkads baglandı, geçmiş olsun hepsine :(