Low City İstinye :D
Printable View
ben sıcak çikolota içiyim diye yarım saat uğradım orda olay koptu (valla bu sefer ben aramadım ahauha )
Harbiden benim aracım mc'in içinde olsun bp değil ama mc in içinde ve park halinde olsun o arabayı bağlıyamaz , elini bile süremez sileceğini bile kaldırmaz isyan çıkar karakolluk olurum yinede elliyemez öyle bi dünya yok.
Çok artistce yazdım ama 3 sene önce mcde başıma gelmişti aynı olay tecrübe konuşuyor :D
karabük de çamurluğunda japon bayrağı olan kırmızı hb si gördüm sitedenmidir acaba?
Az once eyup teleferigin onunde rengarenk jetta gordum camirluklari sisirilmis
yüksek ihtimalle bp'nin sahibi işletmecisi vs. polisi çağırıyo oraya... belki ondan söylemiştir Mc'teki araçlara dokunulmuyor diye
Şahsi fikrim..
Ayrıca Kasım ayında Bp'de bi mevzu oldu benim aracımın camını patlattılar bi kaç aracın kaportasına zarar verdiler ama McDonals'ın kaldırımındaki arabalara kimse dokunmadı...
bp de park yeri yok mc'te park yeri var. BP'ye park ediyorlar hava-su ve market önünü kapatıyorlar. Haliyle işletmecisi de şikayet ediyor. Bu yüzden MC'in park yerine karışmıyorlar. MC'de eğer yaya girişine ve park yeri olmayan yere(yani E-5 kenarındaki büyük MC tabelasının dibi vs.) oraya da karışıyor haliyle.
Bp'nin işletmecisi çağırınca mantık olarak benzin alan arkadaşın arabasına dokunmazlardı gibi geliyor. Pompacılar falan polise söylemişler benzin aldı arkadaş vs. ama adamlar banamısın dememiş bağlamış. Garip gerçekten. 2 3 kişinin cezasını böyle boşu boşuna çeken kişilere büyük ayıp.
srn s2000 çalışlar caddesinde görüldü 1 1.5 saat önce forumdanmıdır acaba
Polisler merterde birakin arabalari ayakta bekleyen 4 5kisilik gruplari bile dagitiyo.yok dagilin gidin burdan falan filan bagrp cagiriyolar.